De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

13 november 2009

3 vacatures voor senior gerechtssecretaris in Den Bosch

Senior secretaris (3 vacatures)
Rechtbank 's-Hertogenbosch ('s-Hertogenbosch) .

Functieomschrijving
.
Je verricht secretariswerkzaamheden met betrekking tot de gemiddeld zwaardere en de meer gecompliceerde zaken. Je bereidt de op zitting te behandelen zaken voor en fungeert als griffier ter zitting en in de raadkamer. Tot slot concipieer je uitspraken. Het bewaken van het gehele proces van activiteiten ten behoeve van een efficiënt verloop van de zaak vormt eveneens een wezenlijk onderdeel van je functie..

Functie-eisen
.
Je bezit een academische opleiding, bij voorkeur Nederlands Recht dan wel een vergelijkbare hbo opleiding of een afgeronde S-opleiding met kennis van en ervaring in het bestuursrecht. Daarnaast beschik je over inzicht in de juridisch administratieve werkprocessen en heb je bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie. Je beschikt over uitstekende schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden en komt vanuit een zorgvuldige en scherpe probleemanalyse van de situatie tot een gefundeerde en deskundige oordeelsvorming. Tevens wordt waarde gehecht aan competenties als stevigheid, time management en leervermogen. Je vindt het leuk om samen te werken, bent integer en omgevingsbewust. Daarnaast zijn initiatief en resultaatgerichtheid belangrijke eigenschappen voor de nieuwe collega..

Arbeidsvoorwaarden
Salarisniveau schaal 9, schaal 10
Minimum salaris: € 2396 bruto per maand
Maximum salaris: € 3852 bruto per maand
(Het genoemde salaris is gebaseerd op een volledige werkweek.)
Contractduur 1 jaar
.

Overige arbeidsvoorwaarden
Bovenop het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering. Het Rijk hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer 75% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een volledige vergoeding woon-werkverkeer (jaarkaart openbaar vervoer tweede klas). Bij het Rijk heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket..

De organisatie
Rechtbank 's-Hertogenbosch
.

De rechtbank 's-Hertogenbosch behoort tot de grote rechtbanken van Nederland. Er werken ruim 500 mensen, waaronder rechters, juridisch medewerkers, administratief medewerkers en stafmedewerkers. De organisatie bestaat uit de sectoren Bestuursrecht, Strafrecht, Kanton en Civiel Recht. Daarnaast is er een bedrijfsbureau dat het rechtbankbestuur en de sectoren adviseert en ondersteunt op het gebied van personeelsbeleid, communicatie, financieel-economische zaken en automatisering. De rechtbank 's-Hertogenbosch heeft nevenlocaties in Eindhoven, Helmond en Boxmeer. Het Paleis van Justitie in 's-Hertogenbosch ligt pal naast het Centraal Station..

Sector Bestuursrecht
.

.
De sector Bestuursrecht behandelt beroep- en verzoekschriften op het gebied van - onder meer - sociale zekerheid, ruimtelijke ordening, bijstand, ambtenarenrecht, (lokaal)belastingrecht en vreemdelingenrecht. Je zult werkzaam zijn op (minstens) twee van deze deelgebieden. De sfeer in de sector is informeel en de onderlinge samenwerking is gericht op kwaliteit en openheid. Van medewerkers wordt zelfstandigheid en flexibiliteit gevraagd en de bereidheid om zich indien nodig extra in te zetten. Je staat samen voor een goed product..

Bijzonderheden
Het betreft vooralsnog tijdelijke functies voor de duur van één jaar. Bij voldoende budgettaire en formatieve ruimte en goed en volledig functioneren, behoort een vaste aanstelling tot de mogelijkheden. Er zal dan ook geen nieuwe wervingsprocedure worden opgestart. Een schrijftest kan onderdeel uitmaken van de procedure. Nieuwe medewerkers dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag te kunnen overleggen. duur van één jaar. Bij voldoende budgettaire en formatieve ruimte en goed en volledig functioneren, behoort een vaste aanstelling tot de mogelijkheden. Er zal dan ook geen nieuwe wervingsprocedure worden opgestart. Een schrijftest kan onderdeel uitmaken van de procedure. Nieuwe medewerkers dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag te kunnen overleggen. Externe kandidaten kunnen het competentieprofiel telefonisch opvragen bij Heidi van Roosmalen, afdeling P&O (tel.: 073-6204412) of per e-mail via rbvacatures.denbosch@rechtspraak.nl. .

Je kunt tot 27/11/2009 reageren op deze vacature..

Schriftelijk solliciteren
Je reactie op de vacature Senior secretaris ontvangen wij graag. Op dit moment kan dat alleen schriftelijk. .

Stuur je Curriculum Vitae met begeleidende brief onder vermelding van vacaturenummer RBHER-200901334 naar: .

Rechtbank 's-Hertogenbosch
t.a.v.: mevr. H. van Roosmalen
Intern adres: B6.47
Postbus 70584
5201 CZ 's-HERTOGENBOSCH

Bron:


Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator