De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

18 november 2009

Vacature: Jurist, Koevoets Advocaten BV, Rotterdam


Vacaturebeschrijving


Koevoets Advocaten is een dynamisch advocatenkantoor met vestigingen in Rotterdam en Amsterdam. De speerpunten zijn strafrecht, vreemdelingenrecht en bestuursrecht (alg.). Daarnaast adviseren wij MKB voor onze specifieke klantenkring. Koevoets Advocaten geniet een bijzondere positie binnen de Chinese gemeenschap. Een zeer groot deel van de clientele is dan ook van Chinese afkomst.

Ter versterking van ons jonge team zoeken wij een gemotiveerde Jurist(e), die capabel is om zelfstandig dossiers te behandelen op met name het vakgebied Bestuursrecht. Ervaring is niet op de eerste plaats vereist, wel een heldere geest, het vermogen om verantwoordelijkheid te dragen over de eigen dossiers en in complexe problematiek te improvisren om zo toch tot een voor de client bevredigend resultaat te komen. Stressbestendigheid is, gelet op de pieken in de werkdruk, een must. Onze interesse gaat uit naar kandidaten met WO-niveau danwel HBO-ers met bovengemiddelde capaciteiten.

Op termijn bestaat de mogelijkheid om als advocaat(-stagiair) te worden aangenomen.Plaatsingsdatum: 11-11-2009
 
Hier solliciteren: http://www.jbb.nl/vacature/advocatuur/13009/jurist.html
 
Ik hoop niet dat men bedoeld zonder ervaring, zelfstandig vreemdelingenrecht zaken doen op toevoegingsbasis want dat is in strijd met de voorschriften van de Raad voor de Rechtsbijstand
 

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator