De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

05 november 2009

Ontsporing van asielactivisme vraagt een breder protest


Het is een raadsel wat het kleine groepje activisten beweegt dat, anoniem en ongrijpbaar, denkt het asielbeleid te kunnen veranderen door brand te stichten, huizen te bekladden en dreigmails te sturen.

Effectief kunnen die acties niet zijn: het is ondenkbaar dat de Tweede Kamer uit ontzag voor zulk soort ’argumenten’ opeens besluit om geen vreemdelingen meer uit te zetten. Laat staan dat er daardoor plots maatschappelijk draagvlak ontstaat voor een ander asielbeleid –daar zijn de strijdmiddelen te afstotelijk voor. Degenen om wiens lotverbetering het heet te gaan, asielzoekers en illegalen, hebben er niets aan.

Lees verder inTrouw


Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator