De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

16 november 2009

Jaarmarkt inburgering

Een jaarmarkt voor de inburgering. Meet and greet in het prachtige WTC te Rotterdam. Iedereen betrokken bij de inburgering, is welkom. Graag nodigen we u uit om met elkaar een jaar van hard werken aan de inburgering op een feestelijke manier af te sluiten. De resultaten 2009 inboeken en energie en inspiratie opdoen voor het jaar 2010. Thema’s als het mobiliseren van de vrijwillige inburgeraars, de werkgevers- en werknemersbenadering, inburgeren in de wijk, duaal leren en goed opdrachtgeverschap vragen uw aandacht.

Jaarmarkt
De hal van het WTC in Rotterdam wordt omgetoverd in een werkelijke marktplaats in kerstsfeer. U kunt de marktplaats op diverse wijzen benutten. Heeft u producten en/of leermethoden aan te prijzen? Staat u voor een aanbesteding en wilt u weten wat er op de markt te koop is? Of wilt u wel eens weten of u zelf slaagt voor het inburgeringsexamen? Wilt u ideeen opdoen om de vrijwillige inburgeraars in uw gemeente te mobiliseren? Loopt u met de vraag rond hoe u werkgevers kunt mobiliseren voor inburgering op de werkvloer? Of wilt u gewoon, aan het einde van het jaar eens even uw collega’s treffen die even hard als u gewerkt hebben aan de inburgering? Dan is deze jaarmarkt The place to be!
Een echte Marktmeester volgt het reilen en zeilen op de markt en staat u bij om vraag en aanbod aan elkaar te verbinden.

Thematische workshops
Parallel aan de markt worden op gezette tijden meerdere workshops met uiteenlopende herkenbare thema’s voor betrokkenen en belangstellenden georganiseerd.

Doelgroep
Gemeenten, UWV-werkbedrijf, taalaanbieders, exameninstellingen, re-integratiebedrijven, werkgevers, uitgevers, maatschappelijke organisaties en belangen organisaties.

Jaarmarkt inburgering
Zorg dragen voor optimale inburgering
15 december 2009, WTC Rotterdam
10.00 uur – 16.30 uur

Aanmelden!
U kunt zich (vanaf 2 november) aanmelden als bezoeker of als standhouder via de volgende link:
www.Spitz.nu/jaarmarkt
Voor vragen kunt u contact opnemen met Cynthia Bosman: 06-30362501

Bron: http://www.vrom.nl/pagina.html?id=44971Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator