De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

23 november 2009

Sinterklaas of kerst cadeau: kookboek van vluchtelingen


Kookproject wordt kookboek
Bij een kookproject van VluchtelingenWerk Noordwestholland kwamen zo veel mooie verhalen en heerlijke recepten naar boven, daarvan moesten anderen meegenieten! Om die reden ontstond het prachtige kookboek Made in Holland dat 22 november werd gepresenteerd.

Samen koken
‘Dit boek is niet zo zeer een kookboek, maar een prachtig boek om samen met anderen te gaan koken’, aldus Edwin Huizing. Hij overhandigde de eerste exemplaren van het boek aan Fatma Özgümüs, directeur van Vluchtelingen Organisaties Nederland, Jean Beddington, topkok en eigenaar van het befaamde restaurant Beddington’s in Amsterdam, en Gineke van ’t Veer, wethouder van Heemskerk.

Eigentijds én traditioneel
Vrouwen die hun land moesten ontvluchten en Nederlandse vrouwen die hen wilden leren kennen, maakten dit boek dat vol staat met recepten uit Armenië, Somalië, Congo, Afghanistan, Kroatië, Irak en Nederland. Van simpele maaltijden tot feestelijke gerechten. Eigentijdse én traditionele recepten, overgedragen van moeder op dochter. Allemaal met liefde bereid in een Nederlandse keuken. Kortom, een boek vol verhalen, vriendschap en inspiratie. Caroline Tensen, ambassadeur van de Nationale Postcode Loterij, heeft het voorwoord geschreven. Op www.madeinholland.nu krijgt u een voorproefje.

Te koop
Het boek is verkrijgbaar in de boekhandel, maar binnenkort ook in de webwinkel van de website van Vluchtelingenwerk in een beperkte oplage met korting (€12,- exclusief verzendkosten).
Made in Holand, een wereld in geuren, smaken en verhalen. 128 pagina ’s. €19,95. ISBN 9789490177058.


Bron: http://www.vluchtelingenwerk.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=610:made-in-holland&catid=28:frontpage

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator