De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

10 november 2009

Symposium: "Privatisering in het vreemdelingenrecht" 3 december Amsterdam, gratis toegang

Op donderdag 3 december 2009 zal aan de Universiteit van Amsterdam de Hanneke Steenbergen scriptieprijs worden uitgereikt voor de beste scriptie op het gebied van het migratierecht geschreven ter afronding van een universitaire studie in Nederland. De uitreiking wordt voorafgegaan door een symposium Privatisering in het vreemdelingenrecht. Tijdens deze bijeenkomst zal Ben Olivier (universitair docent, UvA) spreken over ‘De positie van de referent in het ‘Moderne Migratiebeleid’ en dr. Tesseltje de Lange (universitair docent, UvA) over ‘Privatisering van de handhaving van illegale tewerkstelling’.

Staatssecretaris van Justitie mr. N. Albayrak zal het inhoudelijk gedeelte afsluiten met een rede over ‘Actualiteit van de regulering van arbeidsmigratie’.

Tijd: donderdag 3 december, 14.30 – 17.30 uur, met aansluitend een borrel

Plaats: Oudemanhuispoort, Universiteit van Amsterdam (UvA)

Inlichtingen en aanmelding: De toegang is gratis. Belangstellenden graag opgeven voor 20 november bij Universiteit van Amsterdam, Faculteit der Rechtsgeleerdheid Secretariaat Staats- en Bestuursrecht, t.a.v. Mw. C.M. van Stralen-Mulders, Postbus 1030, 1000 BA Amsterdam, e-mail c.m.vanstralen-mulders@uva.nl, tel: 020 – 525 3966.Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator