De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

27 november 2009

Leidenaar in actie voor beroemde illegale bioloogMarc van Roosmalen ontdekte honderd nieuwe boomsoorten en twintig nieuwe apensoorten, maakte 'de meest verschrikkelijke dingen' mee in een gevangenis in Brazilië en leeft nu als ongewenste vreemdeling in zijn geboorteland Nederland. ,,Ik zit financieel gesproken helemaal aan de grond'', zegt de 62-jarige wetenschapper, die in 2000 door het Amerikaanse tijdschrift Time Magazine werd uitgeroepen tot 'Held voor de Planeet'.


Leidenaar Dick de Vos, schrijver van vogelboeken en actief voor de Partij voor de Dieren, begon een petitie voor hem. Zondag zette De Vos de actie online, dinsdagochtend waren er 503 steunbetuigingen binnen. Ook op Hyves loopt een actie voor de bioloog. De Vos wil de petitie aanbieden aan minister Hirsch Ballin die zich buigt over het verzoek van Van Roosmalen om weer Nederlander te kunnen worden.

Bron: http://www.leidschdagblad.nl/nieuws/regionaal/leidenenregio/article5480381.ece/Leidenaar-in-actie-voor-beroemde-illegale-bioloog


Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator