De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

12 januari 2010

VACATURE: Regievoerder Vertrek

Ministerie van Justitie, Dienst Terugkeer en Vertrek (Ter Apel) .

Functieomschrijving
U bent belast met de voortgang van het vertrek van vreemdelingen. U legt vertrekdossiers aan, u analyseert de inhoud van dit soort dossiers en stelt op basis daarvan een vertrekplan op. Gedurende het gehele proces bewaakt u de verwijderbaarheid van de vreemdeling en neemt u direct actie naar de vreemdeling als de situatie dat vraagt. Samenvattend bent u verantwoordelijk voor de regie en motivering tot vertrek. U bent ook verantwoordelijk voor bemiddelingsverzoeken en de organisatie van het vertrek. Tevens onderhoudt u contacten met de leveranciers van overdracht- en vertrekdossiers, de ketenpartners COA, DJI en IND, de vreemdeling zelf, alsook met de afdeling Bijzonder Vertrek en Laissez Passer, het IOM, de Koninklijke Marechaussee en de politie, evenals met onze beide hulpofficieren van Justitie..

Functie-eisen
U heeft een hbo-niveau, kennis van de Vreemdelingenwet 2000 en u bent bekend met het geldende terugkeerbeleid. U weet wat er in uw omgeving omgaat en voelt goed aan wat er allemaal speelt. U bent professioneel integer, beschikt over een multicultureel bewustzijn, kunt goed samenwerken en u heeft een goed leer- en aanpassingsvermogen..

Arbeidsvoorwaarden
Salarisniveau schaal 9, schaal 10
Minimum salaris: € 2396 bruto per maand
Maximum salaris: € 3852 bruto per maand
(Het genoemde salaris is gebaseerd op een volledige werkweek.)
Salaris omschrijving Aanloopschaal 9 en eindschaal 10 Minimum salaris:€ 2.455 bruto per maand Maximum salaris:€ 3.852 bruto per maand
.

Overige arbeidsvoorwaarden
Bovenop het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering. Het Rijk hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer 75% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een volledige vergoeding woon-werkverkeer (jaarkaart openbaar vervoer tweede klas). Bij het Rijk heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket..

De organisatie
Ministerie van Justitie, Dienst Terugkeer en Vertrek
.

Werken bij het Rijk betekent werken aan zaken die het hele land aangaan. Dus ook aan een veilige en rechtvaardige samenleving waar alle mensen volwaardig aan kunnen deelnemen. Justitie verdedigt en beschermt de rechtsorde. De Dienst Terugkeer en Vertrek regisseert het daadwerkelijk vertrek van vreemdelingen die geen recht hebben op verblijf in Nederland. Als professionele uitvoerder van het terugkeerbeleid neemt onze dienst het voortouw om het vertrek zorgvuldig, waardig en tijdig te laten verlopen. Dit in goede samenwerking met andere betrokken overheidsdiensten en maatschappelijke organisaties. In alle gevallen houden we ons bezig met zaken die direct van invloed zijn op het dagelijks leven. Dat maakt werken voor onze dienst zo bijzonder. Want recht raakt mensen..

Directie Voorbereiden Vertrek
.

Onze directie Voorbereiden Vertrek richt zich op asielzoekers die ons land moeten verlaten. Vanwege de aansluiting bij de locaties waar de vreemdelingen verblijven, zijn de afdelingen regionaal ingericht. .

Bijzonderheden
In de selectieprocedure hebben eventuele herplaatsingkandidaten binnen de Rijksoverheid een voorrangspositie. Een veiligheidsonderzoek kan onderdeel uitmaken van de procedure. Een functiegericht assessment (op basis van competenties) kan deel uitmaken van deze selectieprocedure. .

U kunt tot 24/01/2010 reageren op deze vacature..

Schriftelijk solliciteren:
Uw reactie op de vacature Regievoerder Vertrek ontvangen wij graag. .

Stuur uw Curriculum Vitae met begeleidende brief onder vermelding van vacaturenummer DT&V/P&O/033/2009 naar: .

Dienst Terugkeer & Vertrek
t.a.v.: t.a.v. Cluster Personeel
Postbus 20301
2500 EH Den Haag
.


Bron: http://www.werkenbijhetrijk.nl/vacatures/detail/regievoerder-vertrek/index.cfm?vacature_id=3WGOBHK5&adm_pin=01488Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator