VACATURE: Regievoerder Vertrek

Ministerie van Justitie, Dienst Terugkeer en Vertrek (Ter Apel) .

Functieomschrijving
U bent belast met de voortgang van het vertrek van vreemdelingen. U legt vertrekdossiers aan, u analyseert de inhoud van dit soort dossiers en stelt op basis daarvan een vertrekplan op. Gedurende het gehele proces bewaakt u de verwijderbaarheid van de vreemdeling en neemt u direct actie naar de vreemdeling als de situatie dat vraagt. Samenvattend bent u verantwoordelijk voor de regie en motivering tot vertrek. U bent ook verantwoordelijk voor bemiddelingsverzoeken en de organisatie van het vertrek. Tevens onderhoudt u contacten met de leveranciers van overdracht- en vertrekdossiers, de ketenpartners COA, DJI en IND, de vreemdeling zelf, alsook met de afdeling Bijzonder Vertrek en Laissez Passer, het IOM, de Koninklijke Marechaussee en de politie, evenals met onze beide hulpofficieren van Justitie..

Functie-eisen
U heeft een hbo-niveau, kennis van de Vreemdelingenwet 2000 en u bent bekend met het geldende terugkeerbeleid. U weet wat er in uw omgeving omgaat en voelt goed aan wat er allemaal speelt. U bent professioneel integer, beschikt over een multicultureel bewustzijn, kunt goed samenwerken en u heeft een goed leer- en aanpassingsvermogen..

Arbeidsvoorwaarden
Salarisniveau schaal 9, schaal 10
Minimum salaris: € 2396 bruto per maand
Maximum salaris: € 3852 bruto per maand
(Het genoemde salaris is gebaseerd op een volledige werkweek.)
Salaris omschrijving Aanloopschaal 9 en eindschaal 10 Minimum salaris:€ 2.455 bruto per maand Maximum salaris:€ 3.852 bruto per maand
.

Overige arbeidsvoorwaarden
Bovenop het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering. Het Rijk hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer 75% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een volledige vergoeding woon-werkverkeer (jaarkaart openbaar vervoer tweede klas). Bij het Rijk heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket..

De organisatie
Ministerie van Justitie, Dienst Terugkeer en Vertrek
.

Werken bij het Rijk betekent werken aan zaken die het hele land aangaan. Dus ook aan een veilige en rechtvaardige samenleving waar alle mensen volwaardig aan kunnen deelnemen. Justitie verdedigt en beschermt de rechtsorde. De Dienst Terugkeer en Vertrek regisseert het daadwerkelijk vertrek van vreemdelingen die geen recht hebben op verblijf in Nederland. Als professionele uitvoerder van het terugkeerbeleid neemt onze dienst het voortouw om het vertrek zorgvuldig, waardig en tijdig te laten verlopen. Dit in goede samenwerking met andere betrokken overheidsdiensten en maatschappelijke organisaties. In alle gevallen houden we ons bezig met zaken die direct van invloed zijn op het dagelijks leven. Dat maakt werken voor onze dienst zo bijzonder. Want recht raakt mensen..

Directie Voorbereiden Vertrek
.

Onze directie Voorbereiden Vertrek richt zich op asielzoekers die ons land moeten verlaten. Vanwege de aansluiting bij de locaties waar de vreemdelingen verblijven, zijn de afdelingen regionaal ingericht. .

Bijzonderheden
In de selectieprocedure hebben eventuele herplaatsingkandidaten binnen de Rijksoverheid een voorrangspositie. Een veiligheidsonderzoek kan onderdeel uitmaken van de procedure. Een functiegericht assessment (op basis van competenties) kan deel uitmaken van deze selectieprocedure. .

U kunt tot 24/01/2010 reageren op deze vacature..

Schriftelijk solliciteren:
Uw reactie op de vacature Regievoerder Vertrek ontvangen wij graag. .

Stuur uw Curriculum Vitae met begeleidende brief onder vermelding van vacaturenummer DT&V/P&O/033/2009 naar: .

Dienst Terugkeer & Vertrek
t.a.v.: t.a.v. Cluster Personeel
Postbus 20301
2500 EH Den Haag
.


Bron: http://www.werkenbijhetrijk.nl/vacatures/detail/regievoerder-vertrek/index.cfm?vacature_id=3WGOBHK5&adm_pin=01488



Reacties

Populaire posts van deze blog

Stichting LOS schreef boek "Post Deportation Risk" over de mensenrechten situatie na terugkeer

𝗪𝗼𝗲𝗻𝘀𝗱𝗮𝗴 𝟭𝟳 𝗷𝗮𝗻𝘂𝗮𝗿𝗶 𝘂𝗶𝘁𝘀𝗽𝗿𝗮𝗮𝗸 𝗼𝘃𝗲𝗿 𝘁𝗶𝗷𝗱𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸𝗲 𝗯𝗲𝘀𝗰𝗵𝗲𝗿𝗺𝗶𝗻𝗴 𝘃𝗮𝗻 ‘𝗱𝗲𝗿𝗱𝗲𝗹𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿𝘀’

VACATURE: Programma manager bij Forum voor Programma Immigratie & Burgerschap (Migratierecht)

Oude (groot)ouder naar Nederland willen halen kan soms

Immigratiedienst: Minder vaak voordeel van twijfel voor asielzoeker

VACATURE Hoor- en Beslismedewerker IND

Met je buitenlandse partner naar Nederland: 20 tips (artikel van Gart Adang op zijn verzoek geplaatst)

Jurisprudentie van deze week zoals besproken in het advocatenoverleg van 18 januari 2024

Boek geeft gezicht aan vluchtelingenproblematiek - hoe een Koerdische Irakees kapper in Leiden werd

UItspraak: Artikel 8 EVRM bij volwassen gezinsleden (moeder bij dochter)