De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

07 januari 2010

Makkelijk op de hoogte blijven middels de e-mail nieuwbrief (gratis abonnement) en/of door lid te worden van de 'Vreemdelingenrecht"-group op Linkedin

Dat gaat heel makkelijk. Je gaat naar deze pagina:

http://vreemdelingenrechtcom.blogspot.com/2009/06/aanmelden-om-gratis-nieuwe-berichten.html

en meldt je aan. Vervolgens hou je goed je e-mail box en je spambox in de gaten want je krijgt een mailtje waarin je wordt gevraagd te bevestigen dat jij echt zelf dat e-mail abonnement wilt en niet iemand leuk is geweest en je e-mailadres heeft opgegegeven.

Volg de instructies om te bevestigen en als het goed gaat krijg je dan maximaal eenmaal per dag en mist ik iets nieuws plaats een mailtje met een overzicht van de nieuwe onderwerpen.

Wil je ook met andere mensen over onderwerpen praten dan kan je ook lid worden van de groep Vreemdelingenrecht op Linkedin en zien ook anderen daar dat je interesse hebt. Wellicht leuk voor collegiale uitwisseling of het vinden van een baan of stageplek.

Wil je mij mailen? Dat kan op webmaster (apestaartje)vreemdelingenrecht.com. Ik schrijf het even moeilijk op om te voorkomen dat ik spam krijg via spambots.


Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator