De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

31 maart 2010

IND voorlichtingsbijeenkomsten over kennismigranten

Voorlichtingsbijeenkomsten
Het Loket Kennis- en Arbeidsmigratie (LKA) organiseert voorlichtingsbijeenkomsten voor bedrijven die geen of weinig ervaring hebben met aanvragen voor kennismigranten. Tijdens deze bijeenkomsten geven IND-medewerkers voorlichting over de procedure om een verblijfsvergunning als kennismigrant te krijgen. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

De data voor het eerste halfjaar van 2010 zijn:

– Dinsdag 11 mei 2010
– Dinsdag 6 juli 2010

De tijdstippen worden nader bekendgemaakt. De voorlichtingsbijeenkomsten vinden plaats in het IND-kantoor te Rijswijk.

Workshops
Het Loket Kennis- en Arbeidsmigratie organiseert ook workshops voor bedrijven die al ervaring hebben met aanvragen voor kennismigranten. Tijdens de workshops worden door u aangedragen onderwerpen verder uitgediept. Ook is het LKA benieuwd naar uw ervaringen met de kennismigrantenregeling. De workshops gaan alleen door bij minimaal 6 aanmeldingen. Op verzoek kan het LKA incidenteel ook een workshop in het Engels organiseren.

De data voor het eerste halfjaar van 2010 zijn:
– Dinsdag 20 april 2010
– Dinsdag 22 juni 2010

Tijdstippen worden nader bekendgemaakt. De workshops vinden plaats in het IND-kantoor te Rijswijk.

Inschrijven
Bij belangstelling voor één van deze bijeenkomsten stuurt u een e-mail naar arbeid@ind.minjus.nl. In het onderwerpenveld vermeldt u: "voorlichtingsbijeenkomst/workshop kennismigranten (datum vermelden)".
In de e-mail geeft u verder aan of u belangstelling hebt voor de voorlichtingsbijeenkomst of de workshop. Bij aanmelding voor de workshop kunt u bovendien aangeven over welke onderwerpen u meer wilt weten.

Tot slot vermeldt u:
- uw organisatienaam,
- uw organisatienummer,
- de deelnemers. Bij meerdere deelnemers namens uw bedrijf, dus graag ook hun namen vermelden.

Bron: www.ind.nl

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator