De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

11 maart 2010

Onvrede door voortrekken vrouwen en allochtonen bij de politie

Amsterdam - Onvrede heerst er op dit moment bij de top van de politie. Steeds meer vrouwen en allochtonen krijgen voorrang om hoge functies te bekleden binnen politiekorpsen, terwijl blanke zich voelen gepasseerd.

Een agent, die solliciteerde op een hogere functie binnen zijn korps, werd medegedeeld dat hij kon solliciteren tot hij blauw zag, maar dat vrouwen en allochtonen voor gingen.

Door het beleid verlaten steeds meer agenten een politiekorps. Zeker tien hoge politiemensen zouden om die reden zijn opgestapt bij korpsen in Amsterdam, Friesland, Gelderland, Noord-Holland, Utrecht en Zeeland.

Bron: http://www.blikopnieuws.nl/bericht/110651/Onvrede_door_voortrekken_vrouwen_en_allochtonen_bij_de_politie.html

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator