De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

17 maart 2010

Vreemdelingenrecht groep op Linkedin en abonnement op dit weblog

Wilt u graag meer weten en/of van gedachten wisselen met anderen over vreemdelingenrecht, naturalisatie, inburgering, integratie en alles er omheen?

U kunt een abonnement nemen op dit weblog. Zie aanmelden elders op de pagina. Let op u krijgt dan van Google of Feedburner een mailtje dat u moet bevestigen voordat de boel werkt. Maar daarna krijgt u wanneer ik nieuwe berichten plaats hooguit eens per dag een mailtje met de nieuwe onderwerpen.

Op Linkedin ben ik degene die de groep Vreemdelingenrecht bestier. Het leuke daarvan is dat u met elkaar kunt praten over onderwerpen of elkaar op vacatures of nieuwberichten op internet kunt attenderen. Dus ik zou zeggen wordt ook lid!

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator