De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

23 december 2015

Zou u in 2016 wel het keuzevak Vreemdelingenrecht willen volgen en zo uw kennis bijspijkeren of u aantrekkelijker maken voor een werkgever?

Voor de LOI heb ik een cursus Vreemdelingenrecht geschreven in 2014 en deze recent helemaal bijgewerkt met alle nieuwe wetswijzigingen. Als u zich wilt gaan aanmelden vraag dan wel even na of u al het nieuwe pakket krijgt (omdat het lange afstandsonderwijs is op de pc vanaf thuis duurt het altijd even voordat de IT versie is ingevoerd en mijn updates zijn erg "nieuw".).

 Er zijn hoofdstukken over:
- grondrechten, verdragen en EU-richtlijnen
- visum
- reguliere verblijfsvergunningen
- asielgronden en de asielprocedure
- vreemdelingenbewaring
- inburgering
- naturalisatie

Bij ieder hoofdstuk zitten oefenvragen en u kunt mij als student via de LOI site ook vragen stellen. Aan het eind van de cursus zit een inzendopgave om te kijken hoeveel u nu weet en daarna kunt u schriftelijk tentamen doen.

 Meer info hier: https://www.loi.nl/p-13347-hbo-vreemdelingenrecht?cmp=knc-34211&HBX_OU=50&HBX_PK=%2Bloi%20%2Bvreemdelingenrecht&utm_campaign=HBO&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_content=14431-7CIG4FCYQ3RD6-74133521576&keyword=%2Bloi%20%2Bvreemdelingenrecht&kwd_id=14431-7CIG4FCYQ3RD6-74133521576&gclid=COnc9v6J8skCFYj4cgodxB0Htg

N=5 maakt LOI-campagne 'Groei door'


9sep 201512:33
Met de nieuwe campagne 'Groei door' wil opleidingsinstituut LOI mensen aansporen te blijven leren. Niet omdat het makkelijk is, maar omdat het je zoveel voldoening geeft en kansen biedt als je iets geleerd hebt. De campagne is ontwikkeld door reclamebureau N=5
De laatste maanden is binnen de LOI hard gewerkt aan complete vernieuwing. Daar paste ook een nieuwe campagne bij. Een campagne die de positie van de LOI als marktleider nog eens onderstreept. Met aandacht voor MBA-opleidingen, bachelors en associate degrees. Voor 250 HBO-programma’s en voor meer dan duizend opleidingen in totaal.
Bij de LOI draait het om kwaliteit en toegankelijkheid van professioneel onderwijs, zowel op het gebied van afstandsonderwijs als klassikaal. Met de veelbekroonde campagne ‘Nederland wordt steeds slimmer’ werd met name de toegankelijkheid van het onderwijs bij de LOI succesvol gecommuniceerd. Iedereen kan bijleren, dat was de boodschap.
In de nieuwe campagne wil LOI mensen aansporen te blijven leren. De campagne laat zien hoe natuurlijk het is om te leren. We doen het al van kinds af aan. In de tv-commercial zien we hoe trots mensen zijn, als ze iets geleerd hebben. De vraag luidt, waarom we ooit met leren zouden stoppen, als het zo fantastisch is. Dat is ook precies waar de LOI met haar vormen van onderwijs een belangrijke rol in speelt: je kunt altijd blijven leren. Het nieuwe thema luidt dan ook: 'Groei door.'

Hier gevonden: http://www.marketingtribune.nl/bureaus/nieuws/2015/09/nis5-maakt-loi-campagne-groei-door/index.xml

Dit zijn de twee van de studieboeken die ik gebruik voor de cursus:Hiernaast nog een boek over grondrechten en een syllabus.


Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator