De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

22 december 2015

VACATURE: Landelijk Bureau Vluchtelingenwerk zoekt senior consulent Landeninformatie (32 uur)

Betaald, Amsterdam
De afdeling Expertise van het Landelijk Bureau van VluchtelingenWerk Nederland is op zoek naar een senior consulent Landeninformatie (32 uur per week). Aanstelling is in eerste instantie voor een jaar.

Over VluchtelingenWerk Nederland

VluchtelingenWerk komt op voor de rechten van vluchtelingen en helpt hen bij het opbouwen van een nieuw bestaan in Nederland. Circa 10.000 vrijwilligers en enkele honderden betaalde medewerkers in het land en op het Landelijk Bureau in Amsterdam zetten zich hier dagelijks vol overgave voor in.

Over de afdeling Expertise

De afdeling Expertise is verantwoordelijk voor het bieden van hoogwaardige kennis en expertise op het gebied van de asielprocedure, landeninformatie en integratie, om zo de (rechts)positie van asielzoekers en vluchtelingen in Nederland te verbeteren. Dit doet de afdeling op verzoek van advocaten, vrijwilligers van VluchtelingenWerk (via VluchtWeb en de Helpdesk) en ten behoeve van de lobby- en communicatie-activiteiten van VluchtelingenWerk. Ook worden vanuit de afdeling vakbladen op het gebied van asiel- en verblijfsrecht uitgebracht en trainingen verzorgd.

De functie

In verband met doorstroming van een collega naar een andere functie is de afdeling Expertise per direct op zoek naar een:

senior consulent, op de eenheid Landeninformatie  (m/v), vacature 27
32 uur per week, 88,89%

Aanstelling is in eerste instantie voor een jaar.

De hoofdtaken voor deze vacature

De senior consulent:
 • coördineert de eenheid Landeninformatie, bestaande uit landenconsulenten, documentalisten en vrijwilligers;
 • neemt het voortouw bij gezichtsbepalende publicaties, zoals inhoudelijke rapporten;
 • coördineert signalering en analyse van informatie, ontwikkelingen, knelpunten en trends op het gebied van landen van herkomst voor interne en externe klantgroepen;
 • signaleert behoeften van klanten van de eenheid aan inhoudelijke ondersteuning;
 • coördineert de kennisoverdracht inzake landeninformatie naar collega's, advocaten en regionale stichtingen van VluchtelingenWerk;
 • onderhoudt contacten met diverse relevante stakeholders, zoals de  ministeries van Buitenlandse Zaken en Veiligheid en Justitie.

Wat wij vragen

 • WO Sociale Wetenschappen / Internationale betrekkingen of aanverwante opleiding;
 • kennis van/ ervaring met het Vreemdelingenrecht (ruime ervaring strekt tot aanbeveling);
 • minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van landen van herkomst van asielzoekers;
 • advies- en schrijfvaardigheden;
 • contactuele en communicatieve vaardigheden;
 • pro-actieve houding.

Wat wij bieden

Een prettige werkplek in een organisatie die idealisme en professionaliteit combineert. VluchtelingenWerk Nederland kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening. Wij bieden een salaris van maximaal € 4.221,00  bruto per maand (schaal 10), op basis van een 36-urige werkweek.

Heb je belangstelling?

Stuur dan je sollicitatie vóór 8 januari 2016 naar vacatures@vluchtelingenwerk.nl t.a.v. Maureen Dijkman, onder vermelding van functie en vacaturenummer. Informatie over de functie kun je verkrijgen bij Hiske van den Bergh, telefoon (020) 346 7274 of Tim Noordhof, telefoon (020) 346 7379.
VluchtelingenWerk Nederland streeft ernaar om meer vluchtelingen in dienst te nemen. Daarom worden vluchtelingen nadrukkelijk uitgenodigd te solliciteren.

 Bron: http://www.vluchtelingenwerk.nl/over-vluchtelingenwerk/vacatures/landelijk-bureau-zoekt-senior-consulent-landeninformatie-32-uur


Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator