De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

01 december 2015

CURSUS Vreemdelingen aan het werk -- Belicht vanuit arbeids-, migratie- en fiscaal perspectief


Bestemd voor: advocatuur, bedrijfsleven, vakbonden, HR, inkopers/purchase, fiscalisten, grote advieskantoren, relocators , expatcenters.

U weet waarschijnlijk wel welke drie categorieën vreemdelingen er volgens de Wet arbeid vreemdelingen en Vreemdelingenwet zijn, maar hoe het nu precies zit met de EU-onderdanen en de derdelanders? Wanneer wordt er wel of geen Tewerkstellingsvergunning afgegeven? Wat zijn daar dan de fiscale gevolgen van? In de praktijk blijkt dat één handeling ziet op zowel het migratierecht als het arbeidsrecht en vanzelfsprekend ook fiscale gevolgen heeft.

Tijdens deze middag wordt u aan de hand van vier cases meegenomen in de praktijk en wordt per casus de dynamiek tussen alle rechtsgebieden besproken en komen de raakvlakken naar voren. Er ontstaat een interactieve cursus tussen alle dimensies die het migratierecht raken.  
Casusonderwerpen: 
- EU onderdaan
- Derdelander: Vrijgesteld
- Derdelander: Kennismigrant
- Derdelander: Tewerkstellingsvergunning-plichtig
- Derdelander: Dienstverrichting
 


Lees minder   

Programma


12:30 – 13:00 uur
Ontvangst en lunch
13:00 – 15:00 uur
Casus I en II
15:00 – 15:30 uur
Pauze
15:30 – 17:30 uur
Casus III en IV
17:30 uur
Einde programma 
Nog plaatsen beschikbaar


Datum
Locatie
Hotel Van der Valk, Breukelen
Tijd
13:00 - 17:30 uur
Kosten
€ 495,- excl. BTW p.p.

Inschrijven: http://www.sdujuridischeopleidingen.nl/site/aanbod/detail/20073694.html


Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator