De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

14 december 2015

VACATURE: Backoffice medewerker Immigration Office

Het Immigration Office verzorgt jaarlijks de visumaanvragen van ruim 1000 internationale studenten. Ook verzorgen wij voor alle nieuwe internationale studenten (3000) een 'Soft Landing' en een persoonlijk welkom. Hiervoor hebben wij de komende periode ondersteuning nodig.

Werkzaamheden

De werkzaamheden betreffen het behandelen en beoordelen van verblijfvergunningsaanvragen, beantwoorden van mails, administratieve werkzaamheden en lichte functioneel beheer- taken. Ook is het voeren van welkomstgesprekken bij ieder instroommoment (februari en september) een onderdeel van het werk.

Profiel

De juiste kandidaat:

heeft een hbo-denkniveau;
beheerst de Engelse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift;
is communicatief zeer vaardig;
werkt secuur;
is handig met digitale systemen;
kan multitasken;
heeft relevante werkervaring.

Daarnaast heeft hij/zij bij voorkeur affiniteit met de Universiteit van Amsterdam, internationale ervaring (is bijvoorbeeld zelf op uitwisseling geweest) en kennis van de Vreemdelingenwet en overige wet- en regelgeving op het gebied van immigratie.

Inlichtingen

Voor inlichtingen over deze functie kunt u terecht bij:

mevrouw C. Yeh

Aanstelling

Het betreft een detachering via UvA JobService voor een periode van 9 maanden.

Inschaling is, mede afhankelijk van opleiding, relevante ervaring en niveau, in salarisschaal 7 (min €2.088 en max €2.819 bruto per maand bij volledige werktijd). De werkzaamheden maken deel uit van de organieke functies communicatiemedewerker 3 en medewerker frontoffice 2.
https://www.linkedin.com/jobs2/view/90388531?refId=b705d9a7-0ff2-4f87-9844-d8cee509dee9&trk=eml-jymbii-organic-job-card&midToken=AQHKUb4RjWg3YA&fromEmail=fromEmail&ut=38C8d1jtffH701

Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator