De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

31 december 2015

Interessantie website: Stichting Participatie Perspectief

Welkom bij Participatie Perspectief

Wij onderzoeken en activeren het fundamenteel vermogen van mensen in een nieuwe culturele omgeving. Door onderzoek naar en bewustwording van het eigen cultureel waardensysteem. Bij de migrant en vluchteling zelf maar ook bij de beroepsbeoefenaar en de ambtenaar.

Vluchten is
 één ding. Een vervuld leven in een nieuw land opbouwen, is een tweede. 


Participatie Perspectief is een stichting waarin bewustwording van het eigen cultureel waardensysteem en onderzoek hiernaar, samenkomen.

Onze diensten
Het voornaamste doel van Participatie Perspectief is het versterken van het zelfbeschikkingsrecht van vluchtelingen en migranten.


  • Met dialoogbijeenkomsten trachten we een mentaliteitsverandering op gang te brengen in gemeenschappen die hinder ondervinden van cultuurverschillen.
  • Met toegepaste onderzoek wordt het cultureel waardensysteem van verschillende gemeenschappen in kaart gebracht.
  • Met de publicaties die hier uit voortvloeien geven we voorlichting aan beroepsgroepen, gemeenten en overheid.

Projecten

Met onze projecten doen we een beroep op het universele vermogen van de mens om een culturele mentale aanpassing toe te laten.

Wil je informatie over het project, neem dan contact op met ons.


Klinkt interessant. Misschien moet u hier ook eens rondneuzen http://www.participatie-perspectief.nl/

Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator