De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

04 december 2015

VACATURE: Traineeship Vreemdelingenrecht


Heb jij kennis van het algemeen bestuurs- en bij voorkeur vreemdelingenrecht? Wil je graag via DPA Legal Services aan de slag als hoor- en beslismedewerker bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst? Lees dan snel verder!
Functie-informatie
Wij bieden ambitieuze starters een uitdagend traineeship waarin jij jezelf kunt ontwikkelen tot hoor-en beslismedewerker bij de Immigratie-en Naturalisatiedienst!
De eerste 6 weken ga je in opleiding op een van de kantoren van de Immigratie- en Naturalisatiedienst. In deze 6 weken krijg je diverse trainingen en workshops verzorgd door IND trainers. Je krijgt onder andere uitleg over de asielprocedure, hoe een gehoor eruit ziet en welke vragen er gesteld worden, interviewtechnieken, interculturele communicatie, beslissystematiek. Daarnaast word je ook ingewerkt op het systeem.
Na het succesvol afronden van je opleiding, ben je klaar om te starten als hoormedewerker –en beslismedewerker bij de Immigratie-en Naturalisatiedienst. Je kunt ingezet worden op de volgende locaties: Rijswijk, Zevenaar, Doetinchem, Ter Apel, Hoofddorp, Den Bosch, Budel en Zwolle.
Na het succesvol afronden van het traineeship volgt een arbeidsovereenkomst bij DPA Legal Services.
Belangrijkste werkzaamheden als hoor- en beslismedewerker:
-Afnemen van eerste en/of nadere gehoren;
-Vaststellen van de nationaliteit en identiteit;
-In kaart brengen van het vluchtplan;
-Verwerken van aanvragen, waarbij je o.a. beoordeelt of dossiers volledig zijn en voldoen aan de formele procedureregels;
-Analyseren van het dossier op juridisch-inhoudelijke aspecten en afwegen van de spelende belangen en indien nodig onderzoek verrichten.
Voorwaarden
Om in aanmerking te komen voor het Traineeship Vreemdelingenrecht voldoe je aan het je aan het volgende profiel:
-Je bent in het bezit van een afgeronde HBO opleiding op het gebied van Rechten (HBO Rechten, MER, SJD) of een WO opleiding;
-Je bent een starter op de arbeidsmarkt of hebt maximaal 2 jaar werkervaring;
-Kennis van het algemeen bestuurs- en bij voorkeur vreemdelingenrecht;
-Uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden in de Nederlandse taal;
-Ervaring op het gebied van vreemdelingenrecht en bestuursrecht is een pre;
-Relevante stage-ervaring is een pré;
-Kernwoorden: flexibel, stressbestendig, gemotiveerd, analytisch, empathisch , zelfstandig, proactief, energiek;
-Flexibel inzetbaar, bereid zijn om in de avonden en weekenden te werken;
-Inzetbaar voor 36/40 uur per week.
Aanbod
-Salarisindicatie: €2.000,- tot €2.200,- op basis van 36 uur;
-Bonus van €1200,- na de eerste 6 maanden op opdracht;
-Op maat gemaakte opleiding hoor-en beslismedewerker;
-Contract voor de duur van het project;
-Reiskostenvergoeding;
-Werkervaring opdoen bij dé organisatie op het gebied van vreemdelingenrecht;
-Fieldmanager die jouw tijdens de opleiding en opdracht begeleidt.

Hier vindt u meer info: https://www.dpa.nl/vacatures/traineeship-vreemdelingenrecht?utm_source=linkedin&utm_medium=REFURLS-SHARE&utm_campaign=REFURLS-SHARE


Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator