De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

22 december 2015

OPROEP: Ervaringsdeskundigen eenzaamheid gezocht voor campagne

Help mee meer begrip voor eenzaamheid te laten ontstaan!

Het stereotype beeld dat eenzaamheid vooral voorkomt bij ouderen, klopt niet. Eenzaamheid kent vele gezichten. Dat wil Coalitie Erbij komend jaar laten zien met een speciale campagne. Help jij mee?

Doel

In de campagne komen meerdere risicosituaties voor eenzaamheid en oorzaken/gevolgen van eenzaamheid aan bod. Want we willen het algemene publiek laten beseffen dat eenzaamheid heel divers is en begrip creeëren voor eenzaamheid.
De campagne bestaat uit verhalen. Verhalen van mensen die zich eenzaam voelen of zich eenzaam hebben gevoeld. Telkens gerelateerd aan een levenssituatie of oorzaak/gevolg van eenzaamheid.

Verhalen in media

Daarom zoeken we eenzaamheid ervaringsdeskundigen die met deze situaties en oorzaken/gevolgen te maken hebben (gehad) en bereid zijn daarover te praten met media (niet-anoniem). Ook plaatsen we een interview op deze website en besteden we er aandacht aan op social media.
Onze bedoeling is om er een aansprekend verhaal van te maken, waar mensen die in hetzelfde schuitje zitten iets aan hebben. Lees ter inspiratie bijvoorbeeld de verhalen van Hanna en Henk op Eenzaam.nl, die zich in het verleden eenzaam voelden en hieruit zijn gekomen.

Wie we zoeken

Heb jij te maken gehad met eenzaamheid in combinatie met een van onderstaande punten? Of ken jij iemand? Wij komen graag met je in contact.
  • alzheimer / dementie
  • pesten
  • depressie
  • werkloosheid
  • laaggeletterdheid
  • moeilijk rond kunnen komen
  • mantelzorg
  • gevlucht uit het land van herkomst
  • psychiatrische aandoening
In de campagne krijg je begeleiding van een ervaren PR-medewerker. Er is een vergoeding beschikbaar voor onkosten en tijdsinvestering.

Contact

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Mirja van Baggem, BBK/Door Vriendschap Sterker.
Namens Coalitie Erbij.

Hier gevonden: http://www.samentegeneenzaamheid.nl/nieuws/oproep-ervaringsdeskundigen-eenzaamheid-gezocht-voor-campagne
Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator