De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

08 december 2015

Boek: De tien geboden voor de advocaat-stagiair

 De tien geboden voor de advocaat-stagiairHoe maak ik mijn stageperiode tot een succes?

Auteurs: Michel Knapen
en Linda van der Ham
November 2015
180 pagina’s
ISBN 978-90-8863-177-1
€ 24,95


Alle advocaat-stagiairs krijgen tijdens hun eerste drie jaar te maken met dezelfde uitdagingen. Ze willen leren omgaan met werkdruk, met hun collega’s en met de hiërarchie op kantoor. Ze zoeken brede ontwikkeling en mentale balans. Tegelijkertijd moeten ze presteren en zichtbaar zijn om kans te maken op een medewerkerscontract. In deze bundel worden, aan de hand van interviews met ervaren advocaten, trainers en coaches, waardevolle strategieën beschreven om dat alles te bereiken.
Dagelijks worstelen advocaat-stagiairs met vragen als: kan ik nee zeggen als mijn patroon een extra klus op mijn toch al overvolle bureau legt? Hoe laat ik weten dat ik echt ontspanning nodig heb en dus niet kan overwerken? Hoe kan ik van mijn patroon leren als hij nooit tijd voor me heeft? Hoe ga ik om met dominant gedrag van partners? Bij wie moet ik in de picture komen, en hoe doe ik dat?
Met de ‘tien geboden’, die de auteurs voor stagiairs hebben opgesteld, rollen zij een stuk beter door hun stageperiode. Met deze best practices leren ze sneller, doen ze hun werk met meer plezier én presteren ze beter.

 Hier te koop: http://www.celsusboeken.nl/?p=2680


Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator