De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

15 februari 2010

Tewerkstellingsvergunning Roemenen en Bulgaren blijft verplicht

Een tewerkstellingsvergunning (twv) voor Roemenen en Bulgaren blijft voorlopig verplicht. Dat heeft minister Eberhard van der Laan van Wonen, Wijken en Integratie onlangs gezegd.

In een recent debat in de Tweede Kamer bleek een Kamermeerderheid tegen vrij werknemersverkeer voor Roemenen en Bulgaren. Met name de huisvesting blijft een punt van grote zorg.

Actieplan voor huisvesting
Van der Laan komt voor de zomer met een actieplan voor de huisvesting van werknemers uit Midden- en Oost-Europa. De minister overlegt onder andere met uitzendorganisaties en belangenorganisaties uit de tuinbouw.

In principe kan Nederland nog tot 2014 een twv eisen voor Roemenen en Bulgaren.

Bron: http://www.deboomkwekerij.nl/nieuws/5071/vergunning-roemenen-en-bulgaren-verplicht

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator