De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

15 februari 2010

VACATURE: Detentietoezichthouder

Functiebeschrijving

Ben jij op zoek naar een baan met een sportieve en maatschappelijke uitdaging? Ben je stressbestendig en kan jij uitstekend in teamverband werken? Dan hebben wij de baan voor jou!


Wegens forse groei zoekt G4S voor een detentiecentrum in Dordrecht fulltime of parttime:


(ON)GEDIPLOMEERDE DETENTIETOEZICHTHOUDERS M/V


Als detentietoezichthouder ben je verantwoordelijk voor de beveiliging van het detentiecentrum en lever je een belangrijke bijdrage aan het bewaren van de rust en orde. Het uitdagende van deze functie is dat je werkzaam bent binnen een omgeving waar uitgeprocedeerde vreemdelingen wachten tot uitzetting naar hun land van herkomst. Jouw taken bestaan uit het begeleiden, verzorgen en transporteren van de arrestanten. Hierbij kun je denken aan het uitvoeren van celinspecties, het houden van toezicht tijdens het dagprogramma en de dagelijkse looprondes buiten.

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de arrestanten en je beschikt dan ook over uitstekende sociale en contactuele vaardigheden. Wanneer er conflictsituaties ontstaan, voorkom jij met je natuurlijk overwicht dat het conflict uit de hand loopt. Met agressieve situaties weet jij op een gepaste en humane manier om te gaan.

Gezien de omstandigheden en risico's waar je als detentietoezichthouder mee te maken kunt krijgen, zijn wij op zoek naar stressbestendige mensen met een zekere vakvolwassenheid die voldoende levens- en werkervaring met zich meebrengen. Om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op de functie, volg je één keer per jaar een elementaire zelfverdedigingtraining en een fitheidstest. Daarnaast is het van belang dat je over een uitstekende fysieke conditie beschikt. Om dit op peil te houden volg je periodiek een training 'praktisch penitentiair optreden', waarbij je met verschillende oefeningen je weerbaarheid en conditie traint.Functie-eisen

Een diploma beveiliger 2 / ABM / basisdiploma beveiliger, of:
Ben je nog niet in bezit van je beveiliger diploma, dan bieden wij je de kans om deze binnen de
organisatie te halen terwijl je een volwaardig salaris verdient

Flexibele inzetbaarheid (dag-, avond- en weekenddiensten) voor minimaal 24 uur per week
Een goede fysieke conditie (het afleggen van een fitheidstest is onderdeel van de sollicitatieprocedure)
Van onbesproken gedrag zijn (een antecedentenonderzoek is onderdeel van de sollicitatieprocedure)
In het bezit zijn van een rijbewijs B en eigen vervoer
Woonachtig binnen een straal van 40 kilometer rondom het detentiecentrum


Arbeidsvoorwaarden

Een fulltime of parttime baan met maatschappelijke betrokkenheid binnen een unieke werkomgeving.
Voldoende trainingen om jouw vakbekwaamheid te garanderen en je tot een volwaardig detentietoezichthouder te maken en te houden.
Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een CAO conform salaris, 25 vakantie- en 13 adv-dagen.
Ons 'Score' programma: het voordeelprogramma speciaal voor onze werknemers met o.a. kortingen op attractieparken, sportactiviteiten en nog veel meer!


Contact informatie

Interesse? Dan ontvangen we graag digitaal je sollicitatie met cv. Solliciteer nu online!

Een capaciteitentest kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Heb je vragen of wil je meer informatie over de vacature, neem dan contact op met onze recruiter.

Bij het invullen van deze vacature maken wij geen gebruik van werving en selectie of uitzendbureau's. Acquisitie wordt daarom niet op prijs gesteld.

Contact:
Group 4 Securicor
Henriet Francisco
Telefoon: 020-6551166

Aanvullende-informatie Locatie: Rotterdam e.o., ZH 3313LC
Status: Fulltime, Vast dienstverband
Referentie nr: 4881-MB-120214
Categorie: Veiligheid / Beveiliging
Opleidingsniveau: MBO


Bron: http://vacature.monsterboard.nl/getjob.aspx?JobId=86259150&WT.mc_n=trovitnl

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator