De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

23 februari 2010

Asielzoeker symbool voor wetswijziging


Patrick Kouma, een uitgeprocedeerde asielzoeker uit Zwolle, staat symbool voor een wetswijzing die de partij Solidara heeft ingediend.

De partij wil dat minderjarige asielzoekers dezelfde rechten krijgen als alle andere minderjarigen in Nederland. Ook moeten ze wanneer ze volwassen zijn zelf kunnen bepalen of ze in Nederland blijven. Die beslissing wordt nu door de Staat gemaakt en dat gebeurt volgens Solidara lang niet altijd op een eerlijke manier. Patrick Kouma kwam als minderjarige vluchteling naar Zwolle en moet nu hij volwassen is terug naar Togo. Solidara wil daarom in het hele land manifesten organiseren waarbij Patrick Kouma symbool staat.

Bron: http://www.rtvoost.nl/nieuws/default.aspx?nid=107781

Compleet van iedere realiteitszin gespeend. Dan krijg je dus horden minderjarigen die naar Nederland worden gestuurd door ouders die zogenaamd dood zijn.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator