De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

23 februari 2010

Haarlemmermeer stelt eisen aan detentiecentrum

HAARLEMMERMEER - Er moet nadrukkelijk gekeken worden naar alternatieven voor het opsluiten van asielzoekers. Opsluiten in het nieuwe detentiecentrum aan de Sloterweg moet de laatste mogelijkheid zijn. Ook moet er een maximum aan het aantal dagen opsluiting gesteld worden. Dit schrijft de gemeenteraad in een brief aan de Tweede Kamer en de minister van justitie.

Een nieuw detentiecentrum bij Schiphol, prima. Zo besloot de gemeenteraad begin februari. Maar er worden wel voorwaarden gesteld. Vanuit het raadhuis is een brief verstuurd met aanvullende eisen van de gemeente, hoewel de gemeente er formeel niets over te zeggen heeft.

Bron: http://www.webregio.nl/zuid-kennemerland/regionaal-nieuws/artikel/577380/haarlemmermeer-stelt-eisen-aan-detentiecentrum.aspx

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator