Dit weblog wordt enorm gelezen. Laat ook uw stem klinken en lever kopij of adverteer

Inmiddels zijn er 100 mensen geabonneerd op dit weblog en bezoeken veel mensen per maand de site. 3.668 bezoeken zijn afkomstig van 44 landen/gebieden in de periode  jan. 2010 - 6 feb. 2010. Zij bekeken 5.532 pagina's.





.
blauw is Nederland en groen Belgie

In 2009 bezochten 22.454 dit weblog en werden er 51.585 pagina's bekeken. Zij waren afkomstig uit 85 landen waarvan  19.264 uit Nederland.





Wellicht vindt u het leuk om eens een stukje over uw werk te schrijven of een onderwerp aan te kaarten dat na aan uw hart ligt.Of heeft u bijna uw sciptie af en zou u het leuk vinden als mensen die bij u bestelden. U kunt mailen naar webmaster @ vreemdelingenrecht.com.

Ook als u dit weblog wilt ondersteunen door een advertentie te plaatsen kunt u mij zo bereiken. Wanneer u een stukje tekst wilt plaatsen over uw kantoor, uw vertaalbureau, uw inburgeringslessen, uw nieuwe boek of iets dergelijks dan kan dit voor 15 euro. Ook handig als er bij u op kantoor een vacature is voor een advocaat of iemand die stage komt lopen. Koopje nietwaar!
Ook kunt u aan de slag met Google Adwords en zo adverteren op mijn site. Dan betaalt u alleen als een lezer op uw advertentie klikt.


Reacties

Populaire posts van deze blog

š—Ŗš—¼š—²š—»š˜€š—±š—®š—“ šŸ­šŸ³ š—·š—®š—»š˜‚š—®š—暝—¶ š˜‚š—¶š˜š˜€š—½š—暝—®š—®š—ø š—¼š˜ƒš—²š—æ š˜š—¶š—·š—±š—²š—¹š—¶š—·š—øš—² š—Æš—²š˜€š—°š—µš—²š—暝—ŗš—¶š—»š—“ š˜ƒš—®š—» ‘š—±š—²š—暝—±š—²š—¹š—®š—»š—±š—²š—暝˜€’

Stichting LOS schreef boek "Post Deportation Risk" over de mensenrechten situatie na terugkeer

VACATURE: Programma manager bij Forum voor Programma Immigratie & Burgerschap (Migratierecht)

Oude (groot)ouder naar Nederland willen halen kan soms

Immigratiedienst: Minder vaak voordeel van twijfel voor asielzoeker

VACATURE Hoor- en Beslismedewerker IND

Jurisprudentie van deze week zoals besproken in het advocatenoverleg van 18 januari 2024

UItspraak: Artikel 8 EVRM bij volwassen gezinsleden (moeder bij dochter)

Met je buitenlandse partner naar Nederland: 20 tips (artikel van Gart Adang op zijn verzoek geplaatst)

Boek geeft gezicht aan vluchtelingenproblematiek - hoe een Koerdische Irakees kapper in Leiden werd