De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

13 februari 2010

Adverteren of publiceren via dit weblog

Inmiddels zijn er 100 mensen geabonneerd op dit weblog en bezoeken veel mensen per maand de site. 3.668 bezoeken zijn afkomstig van 44 landen/gebieden in de periode  jan. 2010 - 6 feb. 2010. Zij bekeken 5.532 pagina's.

.
blauw is Nederland en groen Belgie

In 2009 bezochten 22.454 dit weblog en werden er 51.585 pagina's bekeken. Zij waren afkomstig uit 85 landen waarvan  19.264 uit Nederland.

Wellicht vindt u het leuk om eens een stukje over uw werk te schrijven of een onderwerp aan te kaarten dat na aan uw hart ligt.Of heeft u bijna uw sciptie af en zou u het leuk vinden als mensen die bij u bestelden. U kunt mailen naar webmaster @ vreemdelingenrecht.com.

Ook als u dit weblog wilt ondersteunen door een advertentie te plaatsen kunt u mij zo bereiken. Wanneer u een stukje tekst wilt plaatsen over uw kantoor, uw vertaalbureau, uw inburgeringslessen, uw nieuwe boek of iets dergelijks dan kan dit voor 15 euro. Ook handig als er bij u op kantoor een vacature is voor een advocaat of iemand die stage komt lopen. Koopje nietwaar!
Ook kunt u aan de slag met Google Adwords en zo adverteren op mijn site. Dan betaalt u alleen als een lezer op uw advertentie klikt. Voor meer informatie verwijs ik u naar de website van Google http://www.google.nl/services/

En even voor de duidelijkheid in tegenstelling tot sommige stichtingen die zo een paar ton van een gemeente krijgen om vreemdelingen bij te staan krijg ik 0,00 euro voor het bijhouden van dit weblog.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator