De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

10 februari 2010

Kamervragen over vreemdelingenadvocaten

Het Kamerlid Spekman van de PvdA heeft Kamervragen gesteld aan staatssecretaris Albayrak van Justitie over de kwaliteit van de vreemdelingenadvocatuur. Aanleiding is het opiniërende artikel van Julien Luscuere In NRC Handelsblad waarin hij onder meer stelt dat het vreemdelingenrecht "een vrijhaven is voor prutsers, oplichters en opportunisten."

Luscuere schreef het artikel naar aanleiding van de schorsing van vreemdelingenadvocaat J.P.H. Thissen. Spekman wil onder andere van Albayrak weten hoeveel vreemdelingenadvocaten de laatste jaren zijn geschorst en of zij een beeld heeft van het aantal "kansloze procedures" dat voor vreemdelingen wordt opgestart.

Bron: http://www.advocatie.nl/page?1,3863/Snelnieuws/kamervragen_over_vreemdelingenadvocaten

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator