De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

17 februari 2010

Geef jouw mening: mogen politieke partijen ook in andere talen (zoals Turks) campagne voeren?Diegene die deze enquete heeft gemaakt had echter zelf even wat meer moeite moeten doen om alles naar het Nederlands te vertalen :)

Mijn mening: Een slagzin in het Turks kan geen kwaad als er een Nederlandse vertaling bij staat. Het er bij betrekken van mensen die niet goed Nederlands kunnen lezen is wat mij betreft prima; je moet echter Nederlanders niet het gevoel geven dat ze buiten worden gesloten.

Aan de andere kant: het zijn verkiezingen. Mensen die het niet aanstaat dat de PvdA probeert om zo de allochtonen kiezers aan zich te binden zullen daarom op een andere partij stemmen.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator