De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

15 februari 2010

VACATURE: Justitieel verpleegkundigen in detentiecentrum


(geen nachtdiensten en beperkte fysieke belasting)
Vacaturenummer: 3368773

Bedrijfsnaam:
Lekz*

Intermediair:
MR Zorg, Management Recruiters

Locatie/Standplaats:
Regio's Rotterdam en Utrecht

Salaris:
Max. 2.745 euro of max. 3.082 euro + auto van de zaak

Functieomschrijving:
Onze opdrachtgever heeft uitgebreide mogelijkheden op het gebied van detacheren (en uitzenden). De activiteiten van het bedrijf zijn er op gericht om (gespecialiseerde) verpleegkundigen tijdelijk en op projectbasis in te zetten.

Voor deze opdrachtgever zoeken wij meerdere (justitieel) verpleegkundigen. Deze verpleegkundigen worden ingezet in verschillende uitzet- en detentiecentra bij de dienst Justitiële Inrichtingen. Er zijn mogelijkheden op verschillende locaties gelegen rond Rotterdam en Utrecht. Je kunt daarbij kiezen om te werken op één vaste standplaats. Maar het is ook mogelijk om in het mobiele team te gaan werken. Dan wordt je ingezet waar nodig en wissel je regelmatig van standplaats.

De functie-inhoud. Je bent verantwoordelijk voor de verpleegkundige zorg aan de in de centra verblijvende vreemdelingen. Je maakt zo kennis met mensen uit allerlei landen en culturen. Zo nodig laat je je daarbij bijstaan door een tolk. Concreet betekent dat het houden van spreekuren, beoordelen van en/of begeleiden van ziek gemelde gedetineerden. Het eventueel uitvoeren van andere verpleegkundige zorgtaken onder eindverantwoordelijkheid van de inrichtingsarts.

Bijzonderheden; geen nachtdiensten. Je kunt verder 7 dagen per week werken tussen 7.30 en 22.00 uur. Fysieke belasting is zo goed als niet aan de orde. Volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en een auto van "de zaak". Er zijn mogelijkheden vanaf 24 uur per week tot voltijds.

Geboden wordt

Bij een werkweek vanaf 24 uur krijg je de beschikking over een lease-auto. Een salaris bedraagt maximaal 2.745 euro bruto per maand op basis van 36 uur. Er bestaat een mogelijkheid om de opleiding tot Justitieel Verpleegkundige te gaan volgen. Na het behalen van dat diploma kan je salaris oplopen tot maximaal 3.082 euro bruto per maand. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Justitie.

Functie-eisen:
Je hebt bij voorkeur een diploma HBO-V. Een diploma Verpleegkunde A of MBO-V kan ook nog. Bij voorkeur beschik je over een brede ervaring. Recente ervaring binnen het ziekenhuis (liefst op een afdeling waar acute zorg wordt geleverd, zoals SEH of Cardiologie) is een harde eis, eventueel in combinatie met ervaring in de GGZ of verslavingszorg. Uiteraard ben je BIG-geregistreerd en bevoegd tot het verrichten van verpleegkundige handelingen. Tot slot heb je ervaring met geautomatiseerde systemen en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden. Voor gedetineerden is het verblijf vaak een stressor. Het is daarom van belang dat je vaardig bent in spanningsvolle situaties. Je dient te beschikken over een geldig rijbewijs. Tot slot; er wordt een uitgebreid antecedentenonderzoek verricht.

Dienstverband:
Vast, Detachering/Interim

Bron: http://www.nationalevacaturebank.nl/vac/3368773/

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator