De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

29 juni 2010

Vacature: Jurist Raad van State (Den Haag)


Functieomschrijving
Je beoordeelt en analyseert bestuursrechtelijke geschillen, onder meer aan de hand van jurisprudentie. Je bereidt de conceptuitspraken voor en neemt als adviseur deel aan beraadslagingen in de raadkamer. Vervolgens werk je de beslissingen van de raadkamer uit in uitspraken.

Functie-eisen
Je hebt een academische, juridische opleiding afgerond. Je beschikt over analytisch vermogen, kunt logisch redenen en weet goed hoofd- van bijzaken te scheiden. Je bezit uitstekende redactionele vaardigheden. Verder heb je een flexibele instelling en ben je communicatief. Ook kun je zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren.

Arbeidsvoorwaarden
Salarisniveau schaal 10
Minimum salaris: € 2396 bruto per maand
Maximum salaris: € 3852 bruto per maand
(Het genoemde salaris is gebaseerd op een volledige werkweek.)
Salaris omschrijving De functie heeft een doorgroeimogelijkheid naar schaal 12 (maximaal € 4.867,41 bruto per maand).
Contractduur 2 jaar


Overige arbeidsvoorwaarden
Bovenop het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering. Het Rijk hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer 75% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een volledige vergoeding woon-werkverkeer (jaarkaart openbaar vervoer tweede klas). Bij het Rijk heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket.

De organisatie
Raad van State


De Raad van State adviseert regering en parlement over wetgeving en bestuur, en de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State spreekt in hoogste instantie recht in bestuursrechtelijke geschillen. Werken bij de Raad betekent een confrontatie met maatschappelijke relevante thema’s (zoals ruimtelijke ordening, milieu, vreemdelingenzaken, onderwijs) en werken in een organisatie die volop in beweging is. De Raad van State heeft ongeveer 600 medewerkers in dienst, onder wie ruim 225 juristen.

Directie Bestuursrechtspraak


De directie Bestuursrechtspraak ondersteunt de leden van de Afdeling Bestuursrechtspraak bij hun werk als bestuursrechter. De directie is georganiseerd in vier kamers: ruimtelijke ordening, milieu, hoger beroep en hoger beroep in vreemdelingenzaken.

Bijzonderheden
Je schriftelijke sollicitatie, voorzien van c.v. en cijferlijst, kun je tot uiterlijk 1 oktober 2010 richten. mw. mr. R.A. de Wit, adjunct-directeur Bestuursrechtspraak, telefoon: 070 - 426 4164 (niet op vrijdag bereikbaar)

Je kunt tot 01/10/2010 reageren op deze vacature.

Digitaal solliciteren:
Je kunt meteen digitaal solliciteren door je CV met begeleidende brief op te sturen naar werken@raadvanstate.nl.

Schriftelijk solliciteren:
Je reactie op de vacature Jurist ontvangen wij graag.

Stuur je Curriculum Vitae met begeleidende brief onder vermelding van vacaturenummer PFZ-2010/05 naar:

Raad van State
t.a.v.: mevr.mr. R.A. de Wit
Postbus 20019
2500 EA Den Haag

Bron: werkenbijdeoverheid.nl

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator