De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

17 juni 2010

Verbazing: De IND blokkeert deze website voor medewerkers

Nu weet ik uit mijn IND tijd dat er daar heel veel aan kennisverspreiding werd gedaan via hun eigen systeem op intranet. Maar soms helpt out-of-the-box-kijken ook. Ik weet van een IND-er dat hij bang was om lid te worden van de groep Vreemdelingenrecht op Linkedin. Waarom? Maar ik heb nu ook nog eens gehoord dat IND-ers op hun werk niet op dit weblog kunnen komen. En dat lijkt me zonde. Veel weten ze natuurlijk zelf via andere bronnen maar aan de andere kant zie ik door mijn website http://www.vreemdelingenrecht.com/ ook waar de gewone burger soms tegen aan loopt. Dus een beetje een gemiste kans zou ik zeggen. Jongens vraag die IT-ers is of ze niet gewoon een link op intranet kunnen zetten! Andere diensten hebben dat blijkbaar wel.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator