De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

11 juni 2010

Conferentie Rights in Exile, Den Haag, 21 juni

Stichting 3R is een Nederlandse organisatie die zich inzet pro deo rechtsbijstand aan asielzoekers in die landen waar dit niet goed geregeld is. Door fondsenwerving en informatieuitwisseling wordt gewerkt aan het versterken van de activiteiten van ngo's die asielzoekers bijstaan bij hun procedure om erkend te worden als vluchtelingen, en bij het vechten voor toegang tot de voorzieningen waar vluchtelingen volgens het internationaal recht aanspraak op kunnen maken.

Op maandag 21 juni organiseren Stichting 3R en het Institute for Social Studies de conferentie "Rights in Exile: Global perspectives on legal protection of refugees and IDPs". Doel van de conferentie is om een forum te bieden voor uitwisselingen tussen advocaten, activisten en academici uit het Zuiden en het Noorden, met als centraal thema rechtsbijstand als middel voor het verbeteren van de rechten van vluchtelingen en ontheemden wereldwijd.

Wilt u over dit onderwerp van gedachten wisselen met collega's uit onder andere Egypte, Turkije, de Palestijnse Gebieden, Senegal, Oeganda en Zuid-Afrika, of meer inzicht krijgen in de rechtspositie van vluchtelingen en ontheemden aldaar, sluit u zich dan aan bij Rights in Exile.

Deelname is gratis, alhoewel een vrijwillige bijdrage op prijs wordt gesteld. Voor verdere informatie, ga naar http://www.stichting3r.nl/events .

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator