De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

29 juni 2010

’Drugs en alcohol in Detentiecentrum Alphen’

Illegalen die gevangen zitten in het Detentiecentrum Alphen aan den Rijn, beschuldigen beveiligers ervan dat zij oogluikend smokkel van drugs en alcohol toelaten.

Zij zeggen dat de drugs de gedetineerden rustig houden en dat zij daardoor gemakkelijker en goedkoper te controleren zijn. Het ministerie van justitie 'herkent zich niet in dit verhaal' en wil de beweringen van de gedetineerden dan ook niet onderzoeken.

Woordvoerder Jochgem van Opstal zegt dat het ministerie die signalen niet heeft 'en derhalve uitgaat van de integriteit van het personeel'.

Het Detentiecentrum Alphen aan den Rijn wordt deels bemand door particuliere beveiligers en deels door justitiepersoneel. Vooral de particuliere beveiligers zouden zich schuldig maken aan het doorlaten van drugs. ,,Er is hier handel in soft- en harddrugs en alcohol'', zegt één van de gedetineerden. ,,Zulke dingen heb ik nog nooit gezien.''

Bron: http://www.leidschdagblad.nl/nieuws/regionaal/rijnenveen/article6197052.ece/%C2%92Drugs-en-alcohol-in-Detentiecentrum-Alphen%C2%92

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator