De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

15 juni 2010

'Destiny': over een Afghaans noodlot

EINDHOVEN - Van de Eindhovense filmregisseur van Afghaanse afkomst Sardar Shafai gaat dinsdagavond in Tuschinsky in Amsterdam de film Destiny in première. Het is na No way back (2006) zijn tweede film. De film waarvoor hij ook het scenario schreef, gaat over het lot dat Afghaanse vluchtelingen wacht die in handen vallen van mensensmokkelaars.

Die gebruiken de vluchtelingen om drugs naar Europa te smokkelen.

De hoofdpersoon, gespeeld door Rasul Shafai, is een gevluchte Afghaan die ooit als mujaheddien tegen de Russen heeft gevochten. Zijn asielaanvraag in Nederland wordt echter afgewezen door de IND.

Met de marechaussee maakt hij een deal. Als hij helpt om de mensensmokkelaars achter de tralies te krijgen, mag hij in Nederland blijven....

Bron: http://www.ed.nl/uitcultuur/cultuur/6838314/Destiny-over-een-Afghaans-noodlot.ece

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator