De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

23 juni 2010

Meezingen voor NT2 cursisten

Hollandse meezingavonden
Vanaf september organiseert NedLes Hollandse meezingavonden, speciaal voor cursisten Nederlands als tweede taal.
Onder begeleiding van een accordeonist en een zanger kan iedereen die dat wil Hollandse liederen meezingen. De teksten, met Engelse vertaling, liggen klaar.
De avonden zijn gratis en vrijblijvend; wie het leuk vindt komt de volgende keer weer, men hoeft zich niet van te voren op te geven.
De meezingavonden worden gehouden in Café Waterloo 77; een mooi Amsterdams café, vlakbij metrostation Waterlooplein en tramhalte 9 en 14.

Data: Iedere tweede donderdag van de maand, te beginnen op donderdag 9 september
Tijd: 20.00 - 22.00 uur
Adres: café Waterlooplein 77, Rapenburgerstraat 169, 1011 VM Amsterdam
Toegang: gratis

Als u als docent NT2 met uw cursisten wilt langskomen bent u van harte welkom. Indien u de flyers voor deze avonden wilt ontvangen of meer informatie wilt, stuur dan een mail naar info@nedles.nl.

Alle informatie is te vinden op www.nedles.nl/zingen

Wie weet tot 9 september!

NedLes, Annelies Braams

Bron: Linkedin groep

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator