De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

09 juni 2010

VACATURE: Advocaat- medewerker (o.a. vreemdelingenrecht)

Vacaturebeschrijving
El-Sharkawi Advocaten is een jong en ambitieus advocatenkantoor. Ons kantoor is gevestigd te Den Haag. Wij verlenen juridische diensten aan particulieren, bedrijven en instellingen.

El-Sharkawi Advocaten is een algemene praktijk met de nadruk op het gebied van ondernemingsrecht, personen- en familierecht alsmede vreemdelingenrecht. Betrokkenheid, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid omschrijven onze stijl.

Momenteel bestaat ons kantoor uit twee advocaten en een medewerker. Door de sterke groei van onze praktijk in de afgelopen maanden zijn we op zoek naar een:


Advocaat-medewerker (m/v)
Een advocaat-medewerker met minimaal 3 jaar ervaring in de advocatuur en in het bezit van een geldige stageverklaring. Wij zoeken een betrokken advocaat met ervaring in een algemene praktijk dan wel op één van de volgende rechtsgebieden: ondernemingsrecht / vreemdelingenrecht

Het betreft een fulltime aanstelling.

Je bent initiatiefrijk, ambitieus, zowel mondeling als schriftelijk communicatief sterk en je beschikt over een scherp analytisch vermogen. Je kunt zelfstandig opereren en staat stevig in je schoenen. Daarnaast ben je bereid om in een klein team samen te werken. Je bent in staat om aan de verdere groei van ons kantoor bij te dragen.

Wil je meer weten over deze functie, neem dan contact op met dhr. E. El-Sharkawi, 070 39 22 250.

Schriftelijke sollicitatie met CV kan gericht worden aan mw. A.P.C. Huijgens, Emmapark 14, 2595 ET Den Haag, r.huijgens@elsharkawi.nl.

Bron: jbb.nl

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator