De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

04 juni 2015

Wat recente onderwerpen over verblijfsvergunningen, inburgering en migratie in het algemeen


Hieronder vindt u een lijst van recente onderwerpen die op dit blog zijn gepubliceerd. Aan de rechterkant in de zijbalk vindt u die ook met een link naar het onderwerp. Staat het er niet meer bij dan gewoon naar beneden scrollen en wellicht de link aanvinken naar "oudere onderwerpen". Lukt het echt niet  mail dan even.
 • Genocide-ontkenning in hapklare brokken
 • IND-werkinstructie inzake 8 EVRM nu openbaar (familieleven) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • Training: Geloofwaardigheidsbeoordeling en cultuur
 • Workshop: Vrij verkeer van Unieburgers
 • Werkcursus Zelfstandigen in het migratierecht 24 juni
 • Canadese VN-er vindt Britse roep om mensenrechten op te zeggen een echo van Nazi Duitsland dus gaat Daily Mail nog even harder schelden over buitenlanders
 • Honderden kinderen vallen buiten Kinderpardon
 • Vooraankondiging minisymposium Wet Inburgering
 • (Un)documented: the truth about why I'm afraid to fly
 • De programma's van de Open azc dag zijn bekend!
 • Edgar Tijhuis van Pontius Advocaten, het kantoor dat in opspraak kwam door structureel misbruik van het stelsel van gefinancierde rechtsbijstand, heeft zich van het tableau laten schrappen.
 • De (nieuwe) afdoeningsgronden door Stijn
 • Jordan's Azraq Syrian refugee camp stands largely empty
 • 26 miljoen voor advocaten en 199 voor in de IND? Klopt dat? Totale kosten asiel 860 miljoen
 • Iedere keer gelijk op de hoogte van vreemdelingenrecht nieuws? Neem abonnement op het weblog

 Meer achtergrond kennis nodig? Koop hier een studieboek!Te koop via Bol.com middels deze link


Te koop via Bol.com middels deze link

Hieronder verschijnt een verkoop widget met nog wat andere boeken: EVEN GEDULD! :)

Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator