De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

02 juni 2015

Vooraankondiging minisymposium Wet Inburgering

 Heeft u vragen over de Wet Inburgering die sinds 1 januari 2013 van kracht is?
Bent u benieuwd hoe de trajectbegeleiding bij deze wet wordt vormgegeven in de gemeente Hellendoorn?
Tijdens deze interactieve middag willen we graag informatie en kennis met u uitwisselen.
17 september 2015
13.00 tot 17.00 uur
Locatie: Het Centrum
Constantijnstraat 7a, 7442 MC Nijverdal
Voor wie? Medewerkers en vrijwilligers van welzijnsorganisaties, gemeenten en andere maatschappelijke organisaties die (in)direct te maken hebben met de Wet  Inburgering.


Het programma ontvangt u na aanmelding.
Het is belangrijk voor u om te weten dat het tijdens dit minisymposium niet inhoudelijk over de lesstof zal gaan, maar over de consequenties die de wet voor de inburgeraars heeft.
Dit minisymposium wordt u kosteloos aangeboden door VluchtelingenWerk Nijverdal/Hellendoorn, onderdeel van Stichting De Welle. Wel vragen wij u om u aan te melden indien u van plan bent om te komen.
Aanmelden voor deze middag? Klik hier. Graag voor 5 september aanmelden.
Meer informatie: 0548-638790 of via vluchtelingenwerk@stichtingdewelle.nl

 Hier gevonden: http://stichtingdewelle.nl/2015/05/vooraankondiging-minisymposium-wet-inburgering/


Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator