De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

24 juni 2015

VACATURE: Juridisch medewerker op het hoofdkantoor van Nidos te Utrecht voor 24 uur (opgestuurd door iemand van Nidos)Op het hoofdkantoor in Utrecht ontstaat binnenkort een vacature van


JURIDISCH MEDEWERKER (m/v)
voor 24 uur per week

Functie-inhoud

U beoordeelt de ontwikkelingen op het gebied van de jeugdbescherming en het vreem­delingenrecht en de betekenis daarvan voor onze organisatie en de hulpverlening aan onze pupillen. U heeft daarbij te maken diverse wet- en regelgeving, beleidskaders en organisaties op het gebied van asielbeleid, jeugdbescherming en opvang.
U informeert en adviseert leidinggevenden zowel telefonisch als schriftelijk over de inhoud van wetgeving en de praktische toepassing en interpretatie daarvan in de prak­tijk. U adviseert de directie over diverse juridische aangelegenheden.

Functie-eisen
Wij zoeken kandidaten die in het bezit zijn van een relevante universitaire opleiding (of vergelijkbaar niveau), met kennis van het bestuursrecht, jeugd- en vreemdelingenrecht.
U heeft enige jaren ervaring in een soortgelijke functie en kunt een vertaling maken tussen juridische vraagstukken en de uitvoering in de praktijk. U bent analytisch en beschikt over een goede uitdrukkingsvaardigheid.

Arbeidsvoorwaarden
Salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO-Jeugdzorg. Het bruto-maandsalaris bedraag minimaal € 2.579,- en maximaal € 3.875,- bij een fulltime dienstverband van 36 uur. (exclusief vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,3%)

De procedure
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw E. Faber, hoofd Juridische afdeling (030-2391204). Sollicitatiebrieven kunt u tot 1 juli 2015 richten aan stichting Nidos, ter attentie van mevrouw Faber, Postbus 13021, 3507 LA in Utrecht of mailen naar directie@Nidos.nl.


Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator