De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

19 juni 2015

VACATURE: Docent - Summerschool AZC Dronten


Functie omschrijving

Op het AZC in Dronten wonen momenteel 100 tot 150 AMV-jongeren (Alleenstaande Minderjarige Vreemdelingen). In de zomerperiode hebben zij uiteraard geen school, maar het AZC wil ze graag een Summerschool aanbieden.

De Summerschool biedt extra lessen aan op het gebied van taal, maar ook andere activiteiten als sport en spel komen aan de orde. De Summerschool duurt 6 weken, 5 dagen per week.

Voor de Summerschool zijn we op zoek naar 2 docenten met liefst een PABO achtergrond, die het ochtendprogramma kunnen opzetten en uitvoeren.
Voor de Summerschool zijn we op zoek naar 2 docenten met liefst een PABO achtergrond, die het ochtendprogramma kunnen opzetten en uitvoeren.

Functie eisen

• Opleidingsniveau: PABO of een andere relevante opleiding
• Een professional met agogische vaardigheden en methodische gespreksvoering
• Gemakkelijk in gesprek kunnen gaan met mensen van verschillend niveau en achtergrond
• Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden
• Kundig in het omgaan met emoties
• Bereidheid om onregelmatig te werken
• Affiniteit met de doelgroep, houden van aanpakken en een flexibele instelling

Wie zijn wij?

Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) is de organisatie in Nederland voor de opvang en begeleiding van asielzoekers. Door de huidige hoge instroom van mensen die op dit moment in ons land asiel aanvragen, wordt het aantal opvanglocaties tijdelijk uitgebreid. Het COA is een unieke organisatie met een bijzondere doelgroep. De opvang en begeleiding van de ‘bewoners' staan bij iedere functie centraal. De aard van het werk vraagt om een betrokken en flexibele houding die uitgaat van aanpakken en doen wat nodig is om de huisvesting en begeleiding goed te regelen. De inbreng van medewerkers op hun vakgebied maakt het verschil voor de toekomst van iedere asielzoeker in Nederland.

Wat bieden wij?

• Een uitdagende functie met marktconform salaris
• Een goede werksfeer waarbij respect, vertrouwen en collegialiteit centraal staan
• Een tegemoetkoming in de reiskosten
• De duur van de functie is 6 weken in verband met de zomervakantie en Summerschool
Bron: http://www.jobbird.com/nl/vacature/5263817/docent-summerschool-azc-dronten-bij-startpeople-in-dronten?utm_source=Trovit&utm_medium=cpc&utm_campaign=PremiumInteressant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator