De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

17 juni 2015

Nog meer VACATURES vreemdelingenrecht / expats / migratie


Expat Consultant - Unieke Functie! (ID19540)

Rousch - Leiden
Onbepaalde Tijd
Ben jij in staat om internationale klanten van advies te voorzien over grensoverschrijdende vraagstukken? Dan is deze functie als expat consultant wellicht iets voor jou! Met je vaktechnische kennis en analytisch vermogen probeer je de vraagstukken van de klant zo goed mogelijk te behandelen. Naast het voeren van besprekingen en opstellen van adviezen behoren ook het opstellen van berekeningen en financiële planningen tot jouw werkzaamheden. De cliënten verachten een adviseur die van aanpakken weet en het probleem daadwerkelijk voor ze oplost. Denk jij aan deze verwachtingen te kunnen voldoen? Solliciteer dan snel!

Dit moderne fiscaal advieskantoor is gevestigd in regio Leiden. Sinds 2007 is het advieskantoor zelfstandig geworden en specialiseerd zij zich in vraagstukken van bedrijven en expats. Met 45 nauw samenwerkende professionals in dienst staat het kantoor voor professionaliteit, kwaliteit en klantgerichtheid. Als werkgever biedt dit kantoor haar medewerkers een stimulerende- en professionele werkomgeving waar elke medewerker zich kan ontwikkelen en doorgroeien tot een professioneel adviseur. Bij de bouw van dit kantoor is rekening gehouden met een ''open deur'' mentaliteit. Elke medewerker moet zich vrij voelen om bij een andere collega naar binnen te kunnen lopen voor overleg. De moderne en praktische inrichting stimuleert medewerkers om goed samen te werken en het beste uit de organisatie te halen. Tevens is bij de bouw rekening gehouden met zaken als bereikbaarheid en gastvrijheid. Elke medewerker zal zich thuis voelen in deze prettige en unieke werkomgeving. Het bedrijf nodigt je dan ook van harte uit om kennis te komen maken!

Voor deze functie zijn we op zoek naar kandidaten die zichzelf herkennen in het volgende profiel;
Je hebt minstens een afgeronde HBO opleiding;
Je hebt mintens 3 jaar werkervaring binnen een accountants- en advieskantoor;
Je bent in staat een probleem vanuit verschillende fiscale invalshoeken te bekijken;
Je hebt kennis van internationale fiscale- en sociale verzekeringsvraagstukken;
Je bent communicatief sterk onderlegd en klantgericht;
Je bent een echte teamplayer;
Je bent creatief en leergierig.
Voor meer interessante vacatures binnen de Fiscaliteit en Accountancy, kijk op www.rousch.nl of http://vacature.belastingadviseur.rousch.nl .Vacature: HR medewerker, te Rotterdam


Functie : Personeelsmedewerker
Functiegroep : Personeel & Organisatie
Soort vacature : Onbepaalde tijd
Branche : Zakelijke Dienstverlening
Uur : 24 uur per week
Locatie : Rotterdam, Zuid-Holland
Salaris indicatie : EUR 2800 per maand
Opleiding : HBO

Beschrijving

Voor deze uitdagende functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste en administratief sterke HR medewerker. In deze zelfstandige functie zal je verantwoordelijk zijn voor de gehele personeelsadministratie: van het aanmaken en controleren van contracten tot de verzuim-, salaris- en pensioenadministratie.

Om up-to-date te blijven op het gebied van de huidige wet- en regelgeving zal je jezelf blijven ontwikkelen en de directie adviseren omtrent veranderingen en vernieuwingen hiervan. Daarnaast zal je de gehele administratie voor de expats verzorgen, waarbij het van belang is dat je op tijd zorg draagt voor de benodigde documenten en voorzieningen.

Over het bedrijf

Een internationaal bedrijf in de omgeving van Rotterdam en importeur en exporteur van lagers en machine-onderdelen.

Functie-eisen

Ben jij door bovenstaande werkzaamheden enthousiast geworden en voldoe je daarnaast aan de onderstaande functie-eisen?

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau, ruime administratieve ervaring en ervaring op het gebied van Human Resource, je beheerst de Engelse taal uitstekend en je bent gemotiveerd om jezelf steeds te blijven ontwikkelen op het gebied van de huidige wet- en regelgeving.

Reageer dan direct op deze vacature, want dan zijn wij op zoek naar jou!!

Wat wij bieden

Een uitdagende parttime functie voor drie dagen per week met uitzicht op een vast dienstverband.

Vragen? Bel of mail:
Bedrijfsnaam : Unique Vlaardingen
Telefoonnummer : 0102140295 (fax)
0104354811 (vast)
Adres :
Blaak 6
3011TA Rotterdam
E-mailadres : Vlaardingen@unique.nl

Hier gevonden: https://www.gus.nl/vacature/hr-medewerker-rotterdam-481087?so=16&utm_source=Indeed&utm_medium=organic&utm_campaign=Indeed

Advocaat medewerker of vergevorderd advocaat-stagiair regulier vreemdelingenrecht


Wij zijn een klein informeel kantoor in Voorburg. In verband met een groeiende
praktijk in het reguliere vreemdelingenrecht zijn we op zoek naar een
advocaat of gevorderd advocaat-stagiaire met ervaring op dat vakgebied. Voor
alles zijn we op zoek naar iemand met een positieve kijk op het leven,
creativiteit en de wens om problemen op te lossen. De vacature is vooralsnog
part-time maar kan groeien. Voor vragen en sollicitaties kunt u zich bij
voorkeur per mail wenden tot de heer A.G. Kleijweg, Balen van Andelplein 2
E, 2273 KH te Voorburg, e-mail: kleijweg@skv-advocatenkantoor.nl.

Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator