De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

02 juni 2015

Werkcursus Zelfstandigen in het migratierecht 24 juni


Aan bod komen o.a.:
  • Het puntensysteem voor zelfstandigen;
  • de bijzondere regels met betrekking tot Amerikanen en Japanners;
  • nieuwe regelgeving zoals de 'miljonairs vergunning' en de 'start-up vergunning'.
Ook positie van Turkse dienstverrichters, zelfstandigen en hun familieleden onder het aanvullend protocol van de Associatieovereenkomst EEG/Turkije wordt belicht.
  • Wie is een dienstverlener?
  • Wie is een zelfstandige conform de rechtspraak van het HvJEU?
  • Welke voordelen ontlenen zij aan de Standstill-bepaling van artikel 41 lid 1 Aanvullend protocol?
  • Kan deze bepaling ook van belang zijn voor de familieleden van de Turkse onderdanen die onder art. 41 vallen?
  • Uiteraard worden de meest relevante en recente nationale uitspraken en arresten van het HvJ EU tijdens de cursus behandeld.
In de cursus is plaats voor maximaal twintig deelnemers, waardoor er veel ruimte is voor vragen en gedachtenwisseling. U kunt ook tot twee weken voorafgaand aan de cursus vragen aan de docenten stellen.
Het cursusmateriaal wordt voorafgaand digitaal verspreid.
In de cursus is plaats voor maximaal twintig deelnemers, waardoor er veel ruimte is voor vragen en gedachtenwisseling. U kunt ook tot twee weken voorafgaand aan de cursus vragen aan de docenten stellen.

Het cursusmateriaal wordt voorafgaand digitaal verspreid.

Docenten
mr. J. (Jelle) Kroes, advocaat te Amsterdam en
mr. M.F. (Mirjam) van Riel, advocaat te Alkmaar

Locatie en tijd
Stichting Migratierecht Nederland
Surinameplein 124
1058 GV Amsterdam
12.30 tot 17.15 uur.
(12.00 uur inloop met lunch; 12.30 aanvang)

Doelgroep
De cursus richt zich op advocaten en academisch geschoolde professionals die zich in de praktijk bezig houden met het vreemdelingenrecht.

Niveau
Verdieping

Punten
 
NOvA 4 PO

Kosten
€ 365,- voor leden van de Werkgroep Rechtsbijstand in Vreemdelingenzaken, € 425,- voor niet-WRV leden (geen BTW), inclusief lunch en digitale reader.

 Hier te vinden: http://www.stichtingmigratierecht.nl/cursussen/nieuw-zelfstandigen-het-migratierecht


Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator