De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

24 juni 2015

Waarom het ook belangrijk is om opiniestukken of buitenlandse artikelen te lezen als migratiespecialist

U denkt misschien "Daar kan ik helemaal niets mee in een zaak". Maar zo'n artikel kan net een brokje informatie bevatten waar u wel wat mee kunt in een zaak. Zoals bijvoorbeeld gisteren dat stukje over EURODAC. Maar waarom het nog belangrijker is is dat we bewust of onbewust vast komen te zitten in vooroordelen en "zo werkt het in het vreemdelingenrecht". Die journalist, amtropoloog, arts, historicus, buitenlandse advocaat maakt het misschien voor u mogelijk om net eens op een andere manier er tegen aan te kijken.

Hier een voorbeeld van vastgeroest denken: Een vriend van mij komt van de Antillen, vecht tegen discriminatie van mensen met een kleurtje net als hij en ziet overal rascisme. Ook bij deze foto. 
Zijn Facebook vrienden zagen twee doucheplekken met aan de ene kant 3 douches en aan de andere kant 1 douche. En wie weet als we het konden vragen was het een clubje zussen op vakantie in Gambia of zo.Dus als u zich afvraagt waarom ik iets post waarvan u zich afvraagt of dat nuttig is voor u: als ik er iets in zie waardoor ik het post is het misschien boeiend om uit te vogelen wat dat dan is :)


Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator