De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

21 juni 2015

Bezwaar in Nederland mogen afwachten toch hoofdregel zegt IND -> vandaar dat Dorothy van 86 dat ook mocht.

U kunt zich vast nog die oude mevrouw herinneren in het nieuws uit New York die bij haar dochter wil komen wonen. De hoofddirecteur van de IND gaf toen aan dat ze hangende de procedure mocht blijven. Deze week kreeg Lilian van 80 in haar beschikking op haar aanvrag te horen dat bezwaar geen schorsende werking heeft. Nu valt dat te ondervangen met een voorlopige voorziening  hangende bezwaar bij de rechtbank aanvragen maar die hebben tegenwoordig de neiging om te zeggen "maar er is geen spoedeisend belang als er nog geen uitzettingsdatum bekend is". Als oudevandage heb je geen zin in extra stress dus ik dacht laat ik eens vragen hoe de IND directeur dan over deze zaak denkt.

  1. 6h6 hours ago
    Dorothy van 86 mag bezwaar in Nederland afwachten zegt u hier . Hoe krijgt Lilian van 80 dat voor elkaar?
  2. Dit soort vragen kunnen het beste via worden beantwoord. Het Webcareteam IND zal daarom uw vraag verder oppakken.
  3. De details van de zaak zijn ons niet bekend, echter hoofdregel is dat een vreemdeling die zich in NL bevindt en 1/3

  1h1 hour ago
bezwaar heeft aangetekend tegen een afwijzing van zijn/haar reguliere aanvraag deze altijd in Nederland mag 2/3


  1h1 hour ago
afwachten, tenzij er grondige redenen zijn waarom het bezwaar niet in NL mag worden afgewacht. 3/3 ^HA


Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator