Van mij thuis college vreemdelingenrecht? Dat kan min of meer als je de LOI opleiding doet :))



Met het HBO-programma doe je kennis op van de hoofdlijnen van de Vreemdelingenwet, de toepassing van deze wet en de daarbij behorende besluiten. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de multiculturele samenleving.
Dit korte HBO-programma is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Rechten – specialisatie Sociaal Juridische Dienstverlening. Succesvolle afronding biedt recht op vrijstelling voor de gelijknamige module(s) binnen die HBO-bacheloropleiding.

Voor wie is de opleiding HBO Vreemdelingenrecht bestemd


Het HBO-programma Vreemdelingenrecht een uitstekende keuze voor iedereen die te maken heeft of krijgt met kwesties rond verblijfsstatus en verblijfsvergunningen (IND, COA, DT&V, juristen,  advocaten, juridisch medewerkers, para-legals,  mensen werkzaam bij de politie, ambassade, Koninklijke Marechaussee, Sociale Dienst, afdeling Burgerzaken of Wmo bij een gemeente, UWV, accountants en belastingsadviseus van expats, recruiters van buitenlands personeel / HRM.

Inhoud


Tijdens de opleiding wordt ingegaan op de volgende onderwerpen:

·        Het systeem van mensenrechten, internationale verdragen, EU-richtlijnen en nationaal migratierecht zoals de Vreemdelingenwet en de Rijkswet op het Nederlanderschap;

·        Visum

·        Asiel

·        Verblijfsvergunningen voor werk, studie of gezinshereniging

·        Het in dienst nemen van personeel uit het buitenland

·        Illegaliteit, vreemdelingenbewaring en uitzetting

·        Naturalisatie

·        Inburgering

·        Werken in het vreemdelingenrecht

Bij dit alles wordt gewezen op de maatschappelijke gevoeligheid van immigratie en wordt er ingegaan op de praktijk

Doelgericht lesmateriaal

Er wordt gewerkt met speciaal ontwikkeld, losbladig lesmateriaal in combinatie met gerenommeerde vakliteratuur. Het lesmateriaal is helder van opzet en gaat recht op het doel af. Zonder onnodige ballast en met extra uitleg en training waar dat nodig is. Al het lesmateriaal is volledig inbegrepen bij het collegegeld.

Digitale leeromgeving

LOI Campus, de digitale leeromgeving, biedt tal van innovatieve studietools, zoals een overzichtelijk leerpad, een unieke online kennistrainer waarmee je je op zeer efficiënte en effectieve wijze voorbereidt op examens, en bij steeds meer opleidingen online hoorcolleges. Ook de docent is via LOI Campus altijd bereikbaar voor vragen. Ervaar zelf de voordelen van LOI Campus, bekijk de demo.

Examen

Het HBO-programma Vreemdelingenrecht wordt afgesloten met een LOI-examen. Het examengeld bedraagt € 110,- (2014).

Diploma

Nadat je het examen met succes hebt afgelegd, ontvang je het diploma HBO-programma Vreemdelingenrecht van LOI Hogeschool.

Vooropleiding

Voor het volgen van deze opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist. Wel is een vooropleiding op HAVO/MBO-niveau gewenst.

Vervolgopleiding

Wil je hierna verder studeren? Dan is de bacheloropleiding HBO Rechten – specialisatie Sociaal Juridische Dienstverlening een goede vervolgopleiding. Na succesvolle afronding van de opleiding, heb je recht op een certificaat. Een behaald certificaat kun je inbrengen als vrijstellingsbewijs voor de module Migratie en integratie uit de bacheloropleiding. Voor dit korte HBO-programma gaat het in totaal om ongeveer 7 studiepunten (EC). Het daadwerkelijke aantal EC’s waarvoor vrijstelling gegeven kan worden, is afhankelijk van de inhoudelijke overeenkomst tussen het korte HBO-programma en de gelijknamige module(s). Kijk bij de betreffende bacheloropleiding voor de vooropleidingseisen en eventuele aanvullende eisen.

Schrijf direct in voor HBO Vreemdelingenrecht

Inschrijven is heel eenvoudig via het inschrijfformulier. Als je je nu inschrijft kun je binnenkort al aan de slag. Doe het dus vandaag nog.

14 dagen vrijblijvend op proef

Na inschrijving bij LOI Hogeschool ontvang je binnen enkele dagen het eerste lespakket thuis. Het materiaal kan dan op het gemak worden ingezien. Voldoet het niet aan de verwachtingen, dan mag het pakket, zonder verplichtingen, binnen 14 kalenderdagen aan ons worden geretourneerd.


Je kan je hier aanmelden: http://www.loi.nl/hogeschool/juridisch/hbo_vreemdelingenrecht?cmp=knc-34211&HBX_OU=50&HBX_PK=%2Bloi%20%2Bvreemdelingenrecht&kwd_id=14428-2F026343-C0C4-4BB3-A834-1F226F71AF5FS51662017976&gclid=CjwKEAjwjd2pBRDB4o_ymcieoAQSJABm4egoKS3s3oIAv--HgtZ1GHiqwQPE8wuRz2DUXIWsWKUThBoC5jbw_wcB

EN NEE JE KRIJGT MIJ NIET THUIS LANGS :) ------ maar wel het cursusmateriaal dat ik heb geschreven.

Het is ook een heel goede manier om je als sollicitant net boven de meute te laten uitsteken bij recruiters.


Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Reacties

Populaire posts van deze blog

VACATURE: Beslisme­de­werker Buitenlandse Zaken VISA - CSO

VACATURE: Medewerker aanmeldgehoren

Stichting LOS schreef boek "Post Deportation Risk" over de mensenrechten situatie na terugkeer

𝗪𝗼𝗲𝗻𝘀𝗱𝗮𝗴 𝟭𝟳 𝗷𝗮𝗻𝘂𝗮𝗿𝗶 𝘂𝗶𝘁𝘀𝗽𝗿𝗮𝗮𝗸 𝗼𝘃𝗲𝗿 𝘁𝗶𝗷𝗱𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸𝗲 𝗯𝗲𝘀𝗰𝗵𝗲𝗿𝗺𝗶𝗻𝗴 𝘃𝗮𝗻 ‘𝗱𝗲𝗿𝗱𝗲𝗹𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿𝘀’

Immigratiedienst: Minder vaak voordeel van twijfel voor asielzoeker

VACATURE: Programma manager bij Forum voor Programma Immigratie & Burgerschap (Migratierecht)

Wat als je vergeten bent je verblijfsvergunning te verlengen?

Oude (groot)ouder naar Nederland willen halen kan soms

Voorwaarden verlaagd salariscriterium na zoekjaar hoogopgeleiden verruimd - kennismigranten salaris

UItspraak: Artikel 8 EVRM bij volwassen gezinsleden (moeder bij dochter)