De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

16 april 2015

VACATURE: Juridisch Hoor- en Beslismedewerker West Nederland IND


Heb jij een no-nonsense instelling en sta jij aantoonbaar midden in de samenleving? Vind jij het een uitdaging om op een snelle en rechtvaardige manier beschikkingen op te stellen voor een overheidsinstantie? Dan kan jij als Juridisch Hoor-en Beslismedewerker aan de slag bij deze organisatie in Noord-Holland!

Functieomschrijving

Als Juridisch Hoor- en Beslismedewerker stel je dossiers samen, verzamel en orden je stukken, draag je zorg voor de beschikbaarheid van de juiste stukken en dossiers en analyseer je deze. Indien nodig voer je hierover ruggespraak met collega’s en beoordeel je de stukken aan de hand van relevante juridische aspecten en spelende belangen.

Indien geen aanvullend onderzoek of nieuwe hoorzitting nodig is vorm je een conceptbeslissing en laat deze tekenen. Vervolgens draag je zorg c.q. laat je zorgdragen voor een correcte afhandeling van de beslissing en doe je eventueel voorstellen over het vervolgtraject van de behandeling. Je volgt de relevante ontwikkelingen op het gebied van vreemdelingenrecht en onderhoudt noodzakelijke in- en externe functionele contacten.

Functie-eisen

  • WO-opleiding Staats- of Bestuursrecht
  • Actuele ervaring met de procedures en werkwijze met betrekking tot de behandeling
    van bezwaarzaken en/of het schrijven van beschikkingen, opgedaan bij een uitvoeringsinstantie
  • Twee tot drie jaar werkervaring op het gebied van bezwaar en beroep is een vereiste
  • Actuele kennis van het vreemdelingenrecht is een pre
  • Proactief, sociaal, analytisch, kan goed in teamverband werken en je bent klantgericht
  • Beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden

Wij bieden

Je start in dienst bij Brunel Legal op projectbasis voor 6-12 maanden. Tegen het einde van het project bekijken we opnieuw welke mogelijkheden er voor je zijn. Je salaris bedraagt € 2.450,- per maand op basis van een 40-urige werkweek.

Over de organisatie

Voor een Rijksoverheidsinstelling in Noord-Holland houd jij je bezig met het behandelen van asielaanvragen. Je werkt samen in een team van collega Juristen en je bent verantwoordelijk voor het behandelen van juridische dossiers, het uniform toepassen van wet- en regelgeving en het zorgvuldig formuleren en vastleggen van conceptbeslissingen op aanvragen.

Woorden die de afdeling typeren zijn: toegankelijk, open en ontspannen. Verder kenmerkt de organisatie zich door een goede onderlinge samenwerking en een klantgerichte manier van werken. Alvorens aan de slag te gaan in deze uitdagende functie, maak je kennis met de organisatie en krijg je een gedegen inwerktraject. Je mag daarbij rekenen op een goede begeleiding vanuit de senior medewerker en je collega’s.

Contactgegevens

Heb jij vragen over deze functie of de sollicitatieprocedure in het algemeen,
neem dan contact op met Mariska Debrichy via telefoonnummer +31 20 312 1573

Vindplaats: Brunel: http://www.brunel.nl/vacature/juridisch-hoor-en-beslismedewerker-west-nederland.7542150.lynkx?utm_source=Indeed&utm_medium=organic&utm_campaign=Indeed


Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator