De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

22 april 2015

Een paar recente artikelen van mijn eigen hand

Een aantal voorbeelden van eigen werk:
 

1) Mijn artikel over het in vreemdelingenbewaring stellen van demonstranten: 

"Eerder onrechtmatig geoordeelde vreemdelingenbewaring voor demonstranten afgestoft voor hergebruik"  - https://www.linkedin.com/pulse/eerder-onrechtmatig-geoordeelde-vreemdelingenbewaring-wytzia-raspe
 
Ik kreeg vandaag de volgende reactie: "Wat een geweldig artikel heeft u geschreven. Ik heb er in mijn praktijk veel aan, maar heb er ook smakelijk om gelachen!"

2) Mijn op het brede publiek gerichte stukje op mijn weblog over geboorteaktes en bewijsnood voor vreemdelingen op andere gebieden dan het vreemdelingenrecht:
"Perikelen met geboorteaktes ook bij huur- en zorgtoeslag vreemdelingen"  http://vreemdelingenrechtcom.blogspot.nl/2015/04/perikelen-met-geboorteaktes-ook-bij.html

3) Hulp bij het voorbereiden van iemand's lezing over rechtsbijstand die in een ander EU land moest worden gehouden over rechtsbijstand voor vreemdelingen in Nederland resulteerde in dit Engelse stuk: "Asylum in The Netherlands and legal aid" https://www.linkedin.com/pulse/asylum-netherlands-legal-aid-wytzia-raspe

4) Omdat je altijd wel eens frustratie kwijt moet en een ander dan een lach op het gezicht kunt toveren: "The immigration clients that give lawyers a headache"
 
 
Ergens hulp bij nodig op het gebied van het vreemdelingenrecht? Neem gerust contact op!Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator