De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

29 april 2015

Conferentie vreemdelingenrecht: Bijeenkomst WRV 9 juni 2015

Op dinsdag 9 juni 2015 vindt de halfjaarlijkse bijeenkomst van de Werkgroep Rechtsbijstand in Vreemdelingenzaken (WRV) plaats in Amersfoort. Op de agenda onder meer: procederen bij het EHRM, afschaffing ouderenbeleid en gezinsmigratie. Speciale aandacht is er voor het belang van het Unierecht. 

Op het programma: Het Unierecht is de standaard, niet het Vreemdelingenbesluit, procederen bij het EHRM, gezinsmigratie langs de mensenrechtelijke meetlat, het middelenvereiste in de praktijk, knelpinten na afschaffing van het ouderenbeleid.
Op het programma:
Het Unierecht is de standaard, niet het Vreemdelingenbesluit
Prof. mr. P. (Pieter) Boeles, emeritus hoogleraar immigratierecht in Leiden en gasthoogleraar VU Amsterdam
Procederen bij het Europese Hof voor de Rechten van de Mens
mr. A. van Steijn, griffier bij het Europese Hof voor de Rechten van de Mens en mr. A.A. Eertink, advocaat te Den Haag
Gezinnen gezien? Nederlandse regelgeving en uitvoeringspraktijk in het licht van de Gezinsherenigingsrichtlijn
mr. S. (Stans) Goudsmit, lid College voor de Rechten van de Mens
Het middelenvereiste in de praktijk
mr. M. Wiersma, advocaat te Rotterdam
Knelpunten na de afschaffing van het ouderenbeleid
mr. A.A. van Harmelen, advocaat te Den Haag en
mr. B. Wegelin, advocaat te Amsterdam
Datum en plaats
Dinsdag 9 juni 2015
13.00 tot 18.00 uur
(vanaf 13.00 uur lunch; 13.30 aanvang, aansluitend borrel)
Regardz Meeting Center Eenhoorn in Amersfoort
Punten

4 PO punten (NOvA)
Kosten
€ 320,- voor leden van de Werkgroep Rechtsbijstand in Vreemdelingenzaken,
€ 450,- voor niet-WRV leden (geen BTW), inclusief lunch en digitale reader.

 Hier kunt u zich aanmelden: http://www.ww.stichtingmigratierecht.nl/cursussen/bijeenkomst-werkgroep-rechtsbijstand-vreemdelingenzaken-wrv


Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator