De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

29 april 2015

Waarom en hoe reist iemand door de Libische woestijn en op een gammel bootje naar Europa?

 Gastbijdrages:
Velen van u schrijven wel eens wat voor op de website van de zaak. Of hebben misschien voor een rechtzaak een overzicht gemaakt van jurisprudentie. Of net een sciptie geschreven.
Schroom niet maar deel! Graag leren we van elkaar. Ook een goed artikel dat u elders heeft gelezen zie ik graag aangeraden. Geen idee hoe je hier wat plaatst? Ik geef toe op een telefoon knap lastig. In geval van nood mail mij gewoon.

 
Jonneke van Wierst
Jonneke
freelance journalist/ schrijver

Waarom en hoe reist iemand door de Libische woestijn en op een gammel bootje naar Europa?
Ik schreef het verhaal van Teklay op.

Teklay deed als kind mee aan hardloopwedstrijden in Ethiopië. Hij won ‘altijd’. Nu is hij in Nederland en droomt hij nog altijd van meedoen aan de Olympische Spelen. Maar hoe doe je dat als je geen schoenen hebt en geen land om voor uit te komen?
 Lees hier verder: http://vluchtgroep.amnesty.nl/verhaal/teklay/


Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator