De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

30 april 2015

Vacature: Parttime Consulent GGZ voor Gezondheidscentrum Asielzoekers in Limburg


Vacature: Parttime Consulent GGZ voor Gezondheidscentrum Asielzoekers in Limburg
VACATURENR lv-47715 (28-04-2015)Voor de regio Limburg (midden en zuid) zijn wij op zoek naar een

CONSULENT GGZ

Voor 24 tot 32 uur per week

Iets voor jou?
GC A is een jonge opererende organisatie die nog volop in ontwikkeling is. Dit betekent dat er beroep wordt gedaan op jouw flexibiliteit, leervermogen en ondernemende instelling bij het ontwikkelen van onze producten, diensten en werkprocessen. Bij GC A werk je tijdens kantoortijden in een dynamische omgeving, waarbij het tonen van intiatief en het nemen van verantwoordelijkheid wordt gewaardeerd. Jouw specifieke talenten zijn hier net zo belangrijk als de noodzakelijke competenties.

Wat ga je doen?
De consulent GGZ is verantwoordelijk voor het uitvoeren van behandelingen volgens protocol en de begeleiding van psychische en psychiatrische klachten van asielzoekers. De consulent GGZ werkt volgens het stepped care model en de behandeling is kortdurend. Met collega consulenten GGZ vorm je een team waarin je elkaar in kennis en ervaringen kunt bijstaan. Er is nauwe samenwerking met de huisarts en de praktijkverpleegkundige op de locaties. Verder werk je samen met ketenpartners zoals GGZ-instellingen, COA en AMW.

Wat breng je mee?
Je bent een sterke collega die kan samenwerken, analytisch, flexibel, stressbestendig en communicatief vaardig is. Overtuigen en doorzetten is voor jou vanzelfsprekend. Je hebt affiniteit met asielzoekers en bent in staat om mensen te stimuleren en motiveren om zich te ontwikkelen. Voor deze functie is eigen vervoer noodzakelijk.

Verder heb je:

Een afgeronde HBO-opleiding verpleegkunde (harde eis);
Een afgeronde SPV-opleiding (harde eis);
Een actuele BIG-registratie;
Een goede beheersing van de Engelse taal;
Ervaring met geautomatiseerde informatiesystemen (organisatiebreed HIS);
Bereidheid tot een uur reistijd woon-werk.


Wat krijg je terug?
Een uitdagende functie die je mede kunt vormgeven, in een jonge, dynamische organisatie. Salaris minimaal € 2.534 en maximaal € 3.749,72 bij een 36-urige werkweek. Aanstelling is in eerste instantie voor een jaar.

Meer informatie?
Voor meer informatie kun je terecht bij de afdeling HR, tel: 0881 122 161.

Bijzonderheden
Uiterlijk drie maanden na indiensttreding is het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag Natuurlijke Personen (VOG NP) verplicht.

Meer info: http://www.werkenbijgca.nl/vacaturepublicatie/ggz-consulent-limburg
Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator